Üdv a kis csapatnak ismét!
Ahogy ígértem,ha túl leszek a műtéten írok és hát most ittvagyok.

Március 18-án feküdtem be Miskolcra és másnap dél körül műtött Kiss Ákos főorvos.
Amikor bementem nem voltam egyedül mivel pont volt egy sorstársam akit akkor műtöttek ugyanezzel.
A műtét kedden volt és jól sikerült.A mellkasi fájdalom elenyésző volt szinte nem is fájt valószínűleg a tuti fájdalomcsillapító miatt,viszont a hát és gerinc fájás az valami borzasztó volt,nem is bírtam sokáig feküdni így igen hamar (szerda este) már felültem az ágyon.Utána kicsit jobb volt de a frontokat nagyon érezte,egyre többet ültem fel,kiültem székre mert háton feküdni nem tudtam sokáig.Sokat sétáltam eleinte segítséggel aztán már anélkül is ment.A felkelés lefekvés fájdalmas volt de azon kívül semmi,fájdalom csillapítót nem is nagyon szedtem,és mióta itthon vagyok azóta se szedek csak néha.
Most kedden hazaengedtek,azóta elvagyok.már a felkelés-lefekvés se fáj,viszont néha hírtelen szúródik és az kicsit kellemetlen,meg a légzés fekve kicsit nehézkes.Este többször is fel szoktam kelni a hátam miatt mert a háton fekvés miatt begörcsöl aztán fájdogál,de tudok pihenni sokszor keveset.
Ha valakinek kérdése lenne szívesen válaszolok!