|
Robikém írta:
Sziasztok, és szia Cssanyi
Telejesen megértem a dolgokat amiket leírtál, sajnos én is teljesen így éltem és élem meg a helyzetem, talán egy kicsit még kevésbé foglalkozok a ténnyel, hogy nem domboríthatok ott ahol bizony nagy szükség lenne rá. Kicsit olyan ez mintha nem is lennél igazán férni, ami büszkeséget adhat, amit king-kong módjára kellene püfölni Very Happy , hogy bezzeg én, az nekünk nem létezhet, mert ilyenné alakított az élet. Nagyon sokat gondolkodtam hogy lehetne elviselhetőbbé tenni az életet, hogy ne kelljen állandóan ez mögött a rossz érzés mögött elbújni, de sajnos máig - most 26 vagyok - nem találtam rá megoldást, annyival tudom elviselhetővé tenni, hogy kifelé csak azt mutatom, ha valaki furcsálja ezt a szemmel látható "képződményt" itt a vállaim alatt, hogy sajnos ez ilyen és tudom mennyire undorító, ráadásul utálom magam ezért, de tulajdonképpen sz*rok rá, mert ha nem teszem felülkerekedik a depresszió, amiből sajnos így is gyakran kijut bőven, aztán jöhet a xanax, az alvás, meg a nem megyek sehová, mert engem mindenki utál, rosszabb esetben a felmegyek a tetőre és levetem magam, mert ebben a formában nem tudom elviselni önmagam és a testem. De nem, ez semmiképpen nem megoldás. Korábban hallottam egyfajta amerikai mintájú műtétről, de az sokkal komplikáltabb volt mint ez az új, ott az összes bordát el kellett volna vágni és szintén 2 év vagy mégtöbb ideig egy hasolnó lemezt kellett volna magadban cipleni, NA NEM EZT AZÉRT INKÁBB MÉGSEM GONDOLJÁK KOMOLYAN! De én csak most hallottam az újfajta műtétről, és ez érdekel, komolyan elgondolkodtat, hogy milyen lehet 2 év után, amikor már minden rendben van, persze most nem nézem az adódható komplikációkat és a rengeteg fájdalmat és szenvedést amivel az egész jár, de talán mégis érdemes lenne belevágni. Jelenleg én is dolgozom, és ez a tény tart vissza, hogy belevágjak, nem akarok senki terhére lenni azzal hogy ápolásra szorulok és megértésre, szeretetre vágyom. Egyenlőre itt tartok, de nagyon szivesen olvasnék a műtét teljes menetéről, és a felépülés időszakáról, a gyógykezelésekről, és az egész anyagi hátterétről is természetesen. Ha valaki tud linket küldeni, azt nagyon megköszönném...... Wink Idea _________________ Keep your Head UP !!!! Robikém ....
|