Sziasztok, itt ismét a Vaslady!

Kedves nagyzs és Mindenki!
Hát igen, elég érdekes történet, ez egy újabb verzió a műtétek történetében. Azt hiszem én túlságosan elbagatellizáltam
ezt az egészet. Gondoltam megműtenek, másnap séta folyosón aztán heppa végig. Ezzel szemben még mindig kidöglök ha fel kell mennem az emeletre a gyerekek szobájába

keleti 01
A bordatöréssel kapcsolatban semmi különöset nem érzek, pont a lemez alatt van. Viszont azt vettem észre minden nap "tud új féle érzés lenni" Ezt most jól megaszontam de jobb nem jutott eszembe:)
Egyik nap mintha a fém ki akarná szúrni az oldalam, máskor középen nyom, ma pedig a gyomorszájamnál van kellemetlen érzés. Mi jöhet még?

snorb07
Igen, 2-3 nap nekem is a kapaszkodó jelentette a felülést, de aztán mondták h. meg kellene próbálni anélkül is, akkor fejlesztettem ezt a technikát.
A "műalkotás" nem lett tökéletes, de ebből ezt lehetett kihozni. Előre megmondta a doki, h. nem lesz 100% mert nekem a bordáim felső része sem volt teljesen szimmetrikus. Bár sokat javult a kinézete azért jobb oldalon még mindig van egy kis lejtése

De hogy saját magam idézzem a tegnapi kontrollon: "fényévekkel jobb! "
ChaserHUN90
Kocsis doktort csak ajánlani tudom, ő műtött engem is, és ahogy megismertem, szerintem imád operálni!

Ez most nem azt jelenti hogy mindenáron és boldog-boldogtalant. Engem sem akart lebeszélni egy percig sem, mert tudja aki hozzá fordul annak elég nyomós oka van rá. Nem sok ember vállal be egy ilyen műtétet csupán passzióból.
Nem ismerem a történeted, de szerintem érdemes felvenni vele a kapcsolatot. Én március 18-án voltam nála először és április 5-én volt a műtét. 250 km elég sok, én pont a feléről jártam hozzá az is elég. De! a doki nem fog hozzád bekopogtatni! Meg kell ragadni a lehetőséget, minél előbb annál jobb, mert az idő csak telik és utólag már bánja az ember h. nem lépett időben. Az a 250 km nem jelenthet problémát egy ilyen volumenű ügy érdekében.
További szép napot mindekinek!
N.