Halihó!
r4pid: Azt az elpatkolást jobb utoljára hagyni
Egyébként én sem hinném, h. lehet ilyen biztosítást kötni.
Mikor hazajöttem a kórházból megnéztem a kötvényem és abban az volt, h. a biztosítás megkötésekor már meglévő betegségekre illetve azokkal összefüggő kórházi napokra nem fizetnek.
De tényleg nem kell aggódnod, műtét közben be leszel kamerázva akkor nem történhet semmi, utána pedig ha rendesen odafigyelsz magadra nagyon kicsi az esély az elmozdulásra. Nekem mindkét oldalon rögzítve van de ettől függetlenül nagyon óvatos vagyok.
Kérdés:
Kinek mennyi időbe telt, amíg megszokta a cuccot? Nekem 20 napja volt a műtétem de még mindig nagyon kényelmetlen. Egyfolytában érzem h. ott van, nyom, feszít.
A nevetésről nem is beszélve. Meglehetősen vidám természetű a család (értsd: egyfolytában megy a hülyeség) és az h. nem tudok egy jót nevetni, mert olyan mintha késsel szurkálnák a tüdőmet, hát ez nekem büntetés. Meddig tarthat ez?
Ma megpróbálkoztam a porszívózással és a mosogatással. Nekem azok a mozdulatok a legrosszabbak, mikor előre nyújtott karral kell erőt kifejteni. Pl. az említett két tevékenység, ill. ruhák kirázása teregetéskor. Mondjátok, hogy már nem fog sokáig tartani!
További szép napot mindenkinek,
N.