Aaron írta:
Sziasztok!
Nekem egy olyan kérdésem, lenne, hogy a tölcsérmellkasom végett ( szerintem) két oldalt kilátszodtak a bordáim. Nos, ez a műtétem után, ami lassan a 3. hete volt, a jobb oldalon tökéletesen helyrejött, a jobb oldali bordám nagyon szépen beépült, azonban a bal oldali borda még mindig kiáll és eléggé zavaró..
Szerintetek ez a későbbiekben visszábbtolódik, vagy legalább majd ( ha már tudok rendesen mozogni

) egy kis edzéssel korigálható?
Előre is köszönöm a válaszokat, illetve ha valakinek kérdése lenne bármivel kapcsolatban írjon nyugodtan!

Szeva!
Nekem a műtét előtt nem volt ilyen problémám, hogy alul kiálltak a bordáim. Mióta megműtöttek, azóta áll ki a ball oldalon.
Engem 2 éve műtöttek, eléggé asszimetrikus lett a mellkasom, jobb fent magasabban vannak a bordáim kulcscsonttal együtt, bal oldalon mint említettem ott pedig kiáll. Ez van, igaz jobb mint előtte.
Végig aktívan sportoltam műtét előtt és azt kell mondjam, a teljesítőképességem nagyon sokat változott. Nem fulladok ki olyan hamar. 2000m-t 12 perc alatt futottam le, tavalyi eredményem 8 perc volt.
Nagyon várom már a kivételt, mostanság szinte mindig valami kellemetlenség van miatta, sokáig állok feszítést érzek a szegycsontomnál és a rögzítésnél.