http://www.pectusexcavatum.atw.hu/

Tölcsérmellkas , tyúkmell , fórum.
Pontos idő: 2026.04.25. 13:00

Időzóna: UTC [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 315 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 32  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Pectus excavatum a régi fórum.
HozzászólásElküldve: 2009.08.14. 14:31 
Adminisztrátor

mecsoka írta:

Kedves clk!

Engem nem ezzel az eljárással műtöttek, ebben nem tudok segíteni, de sok sikert és kitartást kívánok neked! A "járulékos kellemetlenségek" pedig átvészelhetőek Smile

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2009.08.14. 14:34 
Adminisztrátor

B.Peet írta:

Üdv Jorge!

Hát akkor először is sok szerencsét? vagy mit is kéne ilyenkor mondani. Smile Remélem simán túl leszel rajta, és utána elmeséled.

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2009.08.14. 14:34 
Adminisztrátor

clk írta:

Kitartás Jorge! Gyógyulj meg hamar!

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2009.08.14. 14:35 
Adminisztrátor

Jogre írta:

18-án megtörtént a beavatkozás az Onkológián. A hely maga, amúgy elég nyomasztó, szörnyű betegek voltak az osztályon, azt hiszem nekem elég nagy szerencsém volt a társasággal, az ággyal meg még inkább, mivel ez volt az egyetlen, amelynek a fejtámláját egy mozdulattal függőlegesbe lehetett állítani, így a felkelés borzalmai nem kínoztak. A műtőbe a szokásos jókedvvel gurítottak be, az ébredés sokkal jobb volt, egy napig nem kelhettem fel, két adag infúzió ezalatt el is párolgott. Fájdalmat tekintve egy nyaralás volt az első műtéthez képest. Infúzióba kaptam mindössze egy fájdalomcsillapítót, utána már csak egyszer szedtem be egy cataflamot. Két éve még a szobatársammal reggel és este is minden nap kiüttettük magunkat valami injekcióval, erre most nem volt szükség. Másnap nem volt kellemes az első mosdatással egybekötött felkelés, de utána már egész nap talpon voltam. Estére viszont szemét módon belázasodtam, ráadásul a sebtapaszok is valami allergiás reakciót váltottak ki, így három helyen csúnyán kisebesedett a bőröm, nem volt kellemes, ez a vasárnapi átkötözés kérése után kezdett gyógyulni. Vasárnap délután is felment a lázam, így végül csak hétfőn szabadultam, vagyis az ötödik napon. Hétfő reggeli hőmérőzésen nem volt hőemelkedésem sem, otthon persze már igen, aztán kedden be is lázasodtam, ráaádsul a sebből is szivárgott valami alvadt vér, így visszamentünk. Lázra antibiotikumot kaptam, mely elég hamar hatott, a vérzés meg valami vérömleny miatt kezdődött, s még elmúlt éjjel is igen intenzív volt. Én aggódom miatta, orvos szerint nem kell. Egyébként ha nincs ez a tapaszos dolog, a láz, meg a vérömleny, mint ahogy fémberakáskor csak láz volt, az is magától elmúlt, akkor ez a fémkivétel semmi. Oldalfekvésben műtöttek, csak a jobb oldalamat nyitották meg és ott húzták ki a vasat. Jövő hétfőn, ha minden jól megy varratszedés, remélem a vérzés is eláll, aztán végre elfelejtem az egész történetet, s végre újra sportolhatok... A lemezt elkértem természetesen, örök emlék marad.

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2009.08.14. 14:37 
Adminisztrátor

korjegyzo65 írta:

Kedves Jorge!

Már nagyon vártuk a jelentkezésedet a fiammal együtt. Nagyon remélem, hogy mielőbb rendbe jössz. A Dr. Kosztic műtött? Mi is most keressük meg, mert júliusban a fiam vizsgaidőszaka után esedékes.
Nagyon sok szeretettel üdvözlünk.

Csilla és Tamás

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2009.08.14. 14:38 
Adminisztrátor

B.Peet írta:

Szeva Jorge!

Köszi, hogy közzétetted ilyen hamar a tapasztalataidat. Örömmel hallom, hogy ez már nem olyan fájdalmas dolog. Remélem hamar elmúlik ez a vérzés dolog is nálad aztán nyomás spotolni! Very Happy És egyébként milyen? Semmi változás a mellkasod alakjában hogy kivették a lemezt? Nem érzed hogy gyengébb lenne vagy valami? Tudom kissé idétlen kérdések csak hát előtte azt nem tudtam elképzelni milyen lesz ha bent van, most meg azt milyen lesz ha kiveszik.
No mihamarabbi teljes felépülést!

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2009.08.14. 14:38 
Adminisztrátor

Owen írta:

Sziasztok!
Én egy 27 éves fiú vagyok, tölcsérmell problémával. Nálam jobb oldalról erősebb a süllyedés, bal oldalról enyhe, asszem.
Egyre inkább hajlok a műtéti korrekcióra.
Egy kérdésem lenne: Megtaláltam Dr Kosztics magánrendelő elérhetőségét. Nos ha ilyen úton próbálom megműteni magam, akkor ugy pénzbe kerül, de vajon mennyibe?
Jorge-jobbulást, remélem miharabb adsz magadról információt, és remélem jól vagy! Very Happy
És a többiekkel mi van?
Maxwell, Goshi és többiek, kérlek jelentkezzetek!
Nálam egyébként 14-16 éves korom között fejlődött ki a dolog, a testvéremnek is ilyen problémája van. Strandra nemigen járok, és a lányoknál is okoz gátlásokat a dolog. régebben azt hittem, hogy így kell elfogadni magam, de ha van lehetőség a helyrehozatalra, akkor miért ne?
Nekem Maxwell a pozitív példa, szerintem a pozitív hozzáállás, nagyon fontos! Várom a reagálásotokat!
Minden sorscsapástársamnak kitartást, és szerencsét kívánok!
A műtéten átesetteknek pedig jobbulást!
Hali!!

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2009.08.14. 14:39 
Adminisztrátor

Jogre írta:

Szia,
Igen, már kutya bajom sincs, varratszedés után a vérzés is abbamaradt. Még néhány mozdulat tud kellemetlenséget okozni, de ez már semmiség. Még egy két hét, és minden visszaáll a normális kerékvágásba.

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2009.08.14. 14:39 
Adminisztrátor

korjegyzo65 írta:

Kedves Jorge!

Nagyon örülünk hogy jól vagy, és jól sikerült. Vigyázz magadra.
Üdv. Csilla és Tamás

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2009.08.14. 14:40 
Adminisztrátor

Goshi írta:

Üdv Owen.

Szerintem első lépésben keresd fel a dokit a magánrendelőjében és beszéljétek meg a részleteket. Egy ilyen megbeszélés még nem kerül pénzbe (vagy nem sokba és nem jelent egyböl kötelezettséget a műtétre.)
Legalább megtudod, hogy mi a véleménye a te esetedről, meg elmagyarázza majd a lehetőségeket meg a műtét részleteit és válaszol a felmerülő kérdéseidre.
Másrészt a műtét úgyis egy nem magán kórházban zajlik majd, vagyis ezesetben a TB támogatja. Tehát szerintem a műtét költségeit (4-500000Ft-ot) nem kell kifizetned, max a dokinak valamennyi "tiszteletdíjat".

UI: Ha gondolod a "Nuss műtétet végző kórházak listájába" beírhatod a doki elérhetőségét, ezzel másoknak is segíthetsz.

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 315 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 32  Következő

Időzóna: UTC [ nyi ]