|
chuck írta:
Szia Pearl!
Elmentél az orvoshoz, és másfél hónap múlva lesz a CT?? És azután majd másféle vizsgálatok, és aztán majd ki tudja mikor a műtét?? Ha jól gondolom akkor ez biztos lesz fél év... Melyik kórházban voltál, valamelyik pestiben?
Én Miskolcot szeretném (már elég régóta) megpróbálni, csak jó ideje mással foglalkozom és valahogy nem szakítottam rá időt. Vidéki kórházakban is ilyen nagy a várakozási idő?? Mert ez rengeteg. Meg mi az, h majd az orvos eldönti h kell-e műteni? Ha téged zavar akkor kell, aztán kész nem? Vagy az orvos rámondhatja, h nem indokolt mert csak esztétika, aztán el van intézve?
Nekem pl. esztétikai hiba, mert lejártam edzeni, nyomtam fekve 80 kg-val, nem zavart, csak a kinézete zavar, de az nagyon, annyira, h nem is járok strandra, pedig ezt leszámítva jól nézne ki a testem, kifejezetten büszke lennék rá, de így:S
Na mindegy, erre a néhány kérdésemre válaszoljon már aki tud, köszi.
* egyébként pearl kb. ugyanabban a cipőben járunk, én is nem is szeretem szóba se hozni ezt a dolgot, annyi h én úgy fogom, h előbb megmondom, h mit akarok, aztán ha vergődnek (100% azt fognak), akkor csinálom magamnak. Csak az a baj, h előre fél az ember a kudarctól h a saját szülei is elutasítják, meg nem értik meg, hülyének nézik. Aztán ezért nehéz ez, sztem legalábbis:S
|