Sziasztok!
Nagyon köszönöm a gyors választ!

Én Szombathelyen lakom, úgyhogy viszonylag messze élek Bp-től. Bár nem mintha ez sokat zavarna abban, hogy felutazzak.
Most megnéztem, hogy Szhelyi kórházban is csináltak már Nuss féle eljárással műtétet. Bár nem hiszem, hogy itt szeretném megcsináltatni. DE legalább helyben van a mellkassebészet!

Akkor ott próbálkozok. Az az orvos akit írtatok, ő hol rendel? Mert lehet, hogy megpróbálok akkor vele konzultálni. Esetleg elérhetőséget tud valaki írni?
Igen, régen tényleg nagyon zavart, hogy ennyire horpadt a mellkasom, és még asszimetrikus is. De információk hiányában nem tudtam erről az új fajta műtéti eljárásról, ezért próbáltam nem foglalkozni a mellkasom kinézetével. Tehát megpróbáltam magam elfogadni úgy ahogy vagyok.
Nagyjából sikerült is, szerencsére nagy problémám nem származott belőle. Azaz mindig megkérdezik mi a bajom, miért néz ki így, elmondom a helyzetet és ennyi. Régen nagyon féltem attól, ha meglátnak strandon akkor mindenki mutogatni fog rám, a párkapcsolatról ne is beszéljünk. De rájöttem, ha valaki szeret így is elfogad. Csak engem zavar...
És mostanság igencsak előtérbe került a is, hogy zavar a légzésben, és sokszor fáj a mellkasom.
Régen nem volt ezzel baj. És ez most hirtelen jött, de egyre gyakoribb is. Olyan 2-3 éve jelentkeztek először a fulladások. Este is van amikor nehezen alszok el, mert nehezen veszem a levegőt, olyan mintha nem tudnék teli tüdőre levegőt venni.
Ha majd szerdán elmész, leírod a történteket?
Előre is köszönöm!