Sziasztok!
Régen írtam, mert elromlott a gép.Látom azóta pár új arc is feltűnt, ennek örülök.Nem olvastam vissza, mert hosszú lenne.
Még régebben valaki kérdezte, hogy a légzésfunkció javult-e.
Hát én műtét előtt 3 hónappal voltam és akkor, a életkoromhoz,testsúlyomhoz,magasságomhoz képest73%-t értem el.(100% az átlag).Kb május körül voltam ismét, ekkor már lemezzel, és már ekkor úsztam is.117%-t értem el.A vizsgálatot elvégző doktornő szerint ez igen szép eredmény.A műtét segített, hogy visszanyerjem egy átlagos ember képességeit, az úszás, meg hogy annál picit többet

25 méteres medencét víz alatt átúszom.(minden edzés után, jó kis tüdőtágító

)
Akik műtét előtt állnak, azoknak sok sikert.Megbánni szerintem senki sem fogja, ez a kis fájdalom és 2 év minimális mozgáskorlátozás nem nagy ár érte.
Egyébként nem tudom olvastátok-e.Nekem édesanyám hívta rá fel a figyelmem, valamelyik újságban volt, hogy ez a xfaktoros srácnak is ilyen lemeze van.Mondjuk szerintem kicsit túlsajnáltatja magát a cikkben, meg pl olyanokat is leír, hogy a repülőtéren a fémkapu kijelzett, érdekes nekem nem sípolt, amikor még nyár elején utaztam repülővel.na mindegy, ha valakinek kérdése van, nyugodtan bombázzon vele