Üdv mindenki!
Tominak hívnak 20 éves vagyok és holnap megyek vizsgálatokra és ha minden igaz csütörtökön meg is műtenek.
Én Dr. Verebély Tibort kerestem fel személyesen az I.sz Gyermekklinikán 2 hónapja. Azért őt mer sokat olvastam róla neten,
a találkozás 2 perc volt, mondom ez van, korrigáltatni szeretném. Megnézte 1-2 nagy levegő. Kiment hozta a kis határidőnaplóját, ''január 20.-a jó önnek?'' hogyne volna jó

. Nahát röviden ennyi az előzmény. Pár napja tiszta ideg vagyok kicsit be vagyok tojva úgyhogy nyugtatom magamat a neten talált anyagokkal(beszámolók,stb...).
Jó ez a forum ez kicsit megnyugtatott köszönöm nektek, végig is olvastam a forumot és ahogy elnézem a kolléga akinek ma volt műtétje, vele lehet találkozok is majd

majd szugeráljuk egymást ''nem fáj! nem fáj''

Egyébként viszek laptopot mobil netet szóval majd élőbe közvetítek.
(Összevonva az előző üzenettel)Jó lenne népszerűsíteni ezt a forumot, én nagyon nehezen találtam rá(lehet ez az én hibám). Mióta az eszemet tudom megvan ez a betegségem, és rengeteg magát okosnak valló orvossal és egyéb emberrel találkoztam. Minden ''okos'' csak ugyanazt hajtogatta.
Háziorvos: ''ússzál,ússzál!'' Elmentem úszni(én már 13 évesen sem hittem ebbe)
Suli orvos: ''nem úgy van az hogy odamész és akkor műtsetek''( előző hozzászólásomban említettem, odamentem és már kaptam is időpontot.)
Tüdőgondozóba orvos: nem is írom le mit mondott, tök hülye volt az egészhez, de egy mondatot mégis:'' ne dohányozzon ne emeljen nehezet'' kár hogy testépítéssel foglalkozom, nah mind1.
Summa summárum ha már akkor lett volna internet ennyire elterjedten mint ma, akkor nem égettem volna magamat az uszodába és nem néztek volna ki az iskolába emiatt, és buktam volna el ennyi évet az életemből, mer eddig nagyon sok mindenből kimaradtam ez miatt, de ezt nem ecsetelem mindenki el tudja képzelni. Ez a történet már 2002 után játszódott amikor már a nuss módszer ismert volt itthon is.
Bocs hogy ennyit írok, de mindig talál az ember olyan helyet ahol átérzik a gondját és ki is mondhatja.
(Moderátor: Összevontam az egymásután írt két üzenetedet, ha új üzenetet akarsz írni és méfg senki nem válaszolt a te üzeneted után, akkor használd a szerkesztés gombot.
Egyébként üdv a fórumon és kitartást az elkövetkező műtétedhez.
G. )Köszi!
Nah hazaértem végre, ahogy mondani szokás a 0. nap beszámolója:
3 vizsgálat
-ekg
-vérvétel
-röntgen
Ez úgy 30 perc lett volna összesen, de ez kb. 3 óra alatt zajlott le mer hát vártam vártam és vártam.
Nah mind1 12:00 kor már csak altatóorvosra váltam aki majd kellőképpen beparáztat( de annyi mindent olvastam már a neten hogy újat már nem tudott mondani).
Közben megnézett 1-2 doki, levették a pánt méretét hogy mekkora kell majd, meg egy kis csaj, doki persze légzésemet megnézte kb. ennyi, mondjuk mégis van valami amin meglepődtem. A kis csaj megkérdezi hogy odalent minden oké-e?(nem tudom mi köze a mellkasműtéthez nah mind1).
Mondom panasz még nem volt rá

, azt mondja csaj mert a műtőbe derültek már ki érdekes dolgok. (Nah mondom szép mindenki az én férfiasságom fogja elemezni műtét alatt).
Nah akkor ennek vége is lett kb. 12:15 kor, várjuk egy páran az altatódokit, 13:10 kor meg is érkezett persze nem az aki engem fog altatni holnap, pedig már megörültem mer egy szőke kis tündérke volt

nem sokkal idősebb nálam.
Nah fájdalomcsillapítás hogy legyen irányul a kérdés felém. 2 lehetőség van mind a kettőnek hátulütője persze de minden orvos a gerinchez adott érzéstelenítést javasolva mer ha felébredsz műtét után nem fog fájni semmid. Van a másik a vénásan beadott érzéstelenítő az olyan hogy te adagolod a fájdalomcsillapítót ha megnyomsz egy gombot akkor jön automatikusan a dolog a vénába. Persze ennél esélyesebb a hányinger, émelygés meg pár finomság. Úgyhogy első variációnál maradtunk.
Holnap fél 8-ra megyek 11 körül meg action ha minden igaz.
Amint elő tudom venni a laptopot már írok is nektek.