Osterberg:
Ülő munkával szerintem nem lesz gond, ha költöztető lennél, akkor picit húzósabb lenne a dolog

Én műtét előtt, mikor iskolában tesiórákon én 10 perc után már lihegtem,ziháltam a teljesítményemen nem látszott meg, mert egész életemben sportoltam, első lettem mindig futáson,távolugráson,kislabdahajításon mindenen

Aztán a szívemmel is volt egy kis baj, mert jó nagy volt a bemélyedés, ráadásul nem szimmetrikus, hanem bal oldalra jobban, ezért a szív egy kis helyre volt beszorítva. Valamint nem volt helye a növekedésre, ezért az testem arányaihoz képest kisebb volt.
Ezeket a kardiológia vizsgálaton tudtam meg, így már nem volt kérdés a műtét.
Úszáson kívül mást nem csinálok(biztos,ami biztos alapon ) a többi 17-18 éves srác nagy részénél jobb vagyok, meg jobban is bírom.
Csak egy adat amin lehet látni a javulást.Pulmonológiai vizsgálat: műtét előtt testsúly,magasság,kor minden adat beírva, átlag 100%, elért eredményem 74% műtét után szintén minden újból írtunk
átlagos tüdőnek 100%-nak kell lennie, jövök én rendes mellkassal+1 év úszással mögöttem, érték:117%

:):)
Majd nyár végén/ősszel kiveszik és nagy hangsúlyt szeretnék fektetni a sportra,be akarom pótolni a kimaradt dolgokat, meg szeretném igazán megnézni mit tudok majd így