Goshi írta:
Szia Ágica.
A ropogás még egy kis ideig meg lesz, amíg a fémrúd és a bordáid össze nem "szoknak". Ez nálam is így volt. Az elején minden lépésnél hallottam és éreztem a fémet odabent, de aztán ez lassan megszünt.
A fájdalom is természetes így két hónap után, de a lázas állapot már nem. Én csak két hétig voltam lázas a műtét után, de az is csak egy megfázás miatt volt.
Üdv G.
Nem vitatkozni akartam, csak leirtam, hogy mit mondott az orvos.

Kicsit visszakerestem es latom, hogy masnak is volt ilyen problemaja.
Remelem nalam nem lesz hosszan tarto. Bocsi a korhazat tenyleg nem irtam le pedig sokszor kerdezted. Szegeden mutottek. Eleg sokan vannak itt is pectusosok a korhazban.
koszonom a jokivansagokat!
most, hogy nagyjabol elolvastam az egesz forumot es kicsit furcsallom a dolgokat ami a gyogyulast illeti. Engem ugyanis ahogy mar leirtam kedden berendeltek szerdan mutottek es penteken delben mar haza is johettem. Tegnap (5 nappal a mutet utan) mar a varosban is voltam setaltam, ma ugyan ez. Persze azert fajdalmaim vannak, meg ez a kattogas is ugye. Napi 2 cataflammal elvagyok, ami azt jelenti, hogy egyet veszek be keles utan, egyet pedig alvas elott. A fajdalom foleg keles utan es estere jon ki.
Remelem tovabbra is ilyen jo utemben fogok gyogyulni, a kattohas\bordaropogas (kb minden mozdulatnal) meg rendkivul zavaro, de ahogy olvastam masoknak is volt ez a problema es meg ha nem is hamar de azert elmult.
Azt hiszem en is csak javasolni tudom a mutetet, nekem nagyon szep lett a mellkasom es meg a kisse kiallo bordaim is normalizalodtak.