Nem tudom, megmondom oszinten. Ahogy a kepet neztem, szerintem nekem melyebb a deformitas de kozepebre helyezkedik el es egy magassagban vannak.
A lenyeg, h en 30 leszek nemsokara, melyebb a deformitas es azt mondta a doki, h ha nem is teljesen de majdnem teljesen ki tudja hozni a nuss eljarassal. Ugyanakkor nalam mar szamit a kor. Kemenyebbek a csontok, porcok stb. Kerdeztem a dokit, azt mondta, h nagyon kemeny az a lemez es majdnem teljesen biztos a sikerben... Legyen is ugy!

Csak egy dokival beszeltel? Egyebkent sokan nem alkalmazzak a nuss-t, mert a regi es jolbevalt modszerhez ragaszkodnak.
Nekem azt mondta a kiujulasrol, h ugye most mar fel eve, egyaltalan nem szedek kalciumot, mert nem "szabad" most pluszban erositenem a csontjaimat. Viszont ahogy bekerul a lemez es elnyeri a "vegleges" format (doki majd megallapotja), akkor elkezdek majd egy kurat kalciumbol, viszont mellette kotelezo a sport! es ha tartom magam a megbeszelt gyakorlatokhoz stb. akkor nagyon keves eselye van annak, h kiujul/visszaesik.
A hegekrol pedig en egy plasztikai sebeszt kerdeztem es azt, mondta, mivel en is ketelkedtem, kepzeljem el amikor egy nonek szilikoncicit csinalnak es ott sem maradhat ugye heg. Valami nagyon halvany maradhat de embere valogatja. Egyebkent irta valaki itt a forumon is, h van egy erre hasznalatos kenocs is kb. 1000 ft-ert. Es az jo lehet.
Szerintem ne gondolkozz, max. gondold at, h melyik eljarast valaszd. Ne ess abba a hibaba, mint en, h huztam halasztottam...

Rolad, a Te eletedrol van szo igy szerintem beszelj mas dokival is. Azzal nem vesztesz max. segit abban, h dontesthozz...