Főoldal PTC oldalak Apróhirdető oldalak Vendégkönyv Keress pénzt otthon végezhető munkával amit eddig több
 millióan használnak! A Pénzkeresés ezen módszerrel 
nagyon egyszerű, gyors dinamikus! Keress pénzt otthoni
 munkával!

Internetes pénzkeresés otthoni munkával!

2011.08.22. 17:55

 

Bizonyára sokszor tűnődtél rajta, hogy a jelenlegi állásod mellett milyen otthon végezhető munkát tudsz elvégezni tisztességes pénzért. Hát én most megmondom neked:

 

Nemrég rátaláltam egy olyan oldalra ami gyökeresen megváltoztatta az életemet! Először csak pár dollárt kerestem vele egy héten, de aztán rájöttem a pénzkeresés titkára!

 

Ez egy úgynevezett PTC(Paid to Click) azaz Fizetés kattintásért típusú pénzkereső oldal ahol a lényeg, hogy reklámfelületekre kell katrtintani és 10-30 másodpercet kell várni, aztán jöhet a következő reklám! Mint tudjuk életünkben már hatalmas szerepet játszik a reklámozás, ott van az újságban a táblákon, az interneten és még a TV-ben is! Az internetes reklámozásnál az emberek fizetnek egy olyan oldalnak akik reklámozzák a honlapjukat. De nyilván ez az oldal nem tudna elérni nagy látogatottságot anélkül, hogy nem tenne valamit oda ami miatt sokan felkeresik. Ez lesz a pénzkeresés lehetősége.

 

Mára már számtalan ilyen oldal létezik világszerte különböző nyelveken, különböző reklámokkal, lehetőségekkel!

 

De hogyan is lehet ezzel sok pénzt keresni?

 

Ugye mint tudjuk általában a megbízható oldalaknál 4-5 reklám szokott lenni ami nem biztosít elegendő összeget az utaláshoz, pénzkereséshez! Ezért kitalálták, hogy ha meghívunk az oldalra embereket akkor azoknak a kattintásaiból is kapunk némi jutalékot. Valahol még azért is kapunk mert valaki megnyitotta az oldalt a mi megosztó linkünkről.

 

Ezzel úgy lehet könnyedén keresni, hogy több apróhirdetésbe, linkgyűjteménybe behelyezzük ezt a megosztó(referral)linkeket és így több felhasználó lesz alattunk.

 

Nézzük csak: Mondjuk van már 20 felhasználó aki beregisztrált az oldalra az én megosztó linkemről. Ezek a felhasználók aktívak és naponta keresnek 4 centet. Ebből mi csak 1 centet kapunk 1 felhasználótól. Ez nekünk naponta 20 cent! Mellette kattintgatunk is és így 24 lesz belőle. 1 hét alatt több mint 1 dollárt tudunk összeszedni csupán 20 aktív kattintgatóból! De mi van ha több száz apróhirdetésbe benne van a linkünk és már alánk regisztráltak 200-an? Akkor az naponta 2$ vagy akár több is! Ez pedig havonta 60$ ami 12.000 forint! mellette még kattintgatunk is és már lehet venni egy prémium fejlesztést is ami többet ad a refferallokból és többet kereshetünk vele. Így ez az összeg valahol akár MEGTRIPLÁZÓDHAT! 60$?? Legyen 180$!! Ez még csak azoknak a keresete akik alánk regisztráltak! De mi is keresünk még hozzá 30$-t és az úgy 210$! Ez így 42.000 forint havonta!! NEm is ölyan rossz 1 oldaltól!!!

 

Regisztráljunk még vagy 3-4 oldalra és KERESSÜK MEG HAVI JÖVEDELMÜNK KÉTSZERESÉT ezzel az internetes munkával! Napi 5 órát dolgozol vele (valaki kevesebbet mint a munkahelyén) és már van is havonta 160-170.000 forintod esetleg még a 200.000 is összejöhet!!

 

Ne feledd, az csak rajtad áll, hogy mennyit keresel ezzel a módszerrel, és hogy mennyit dolgozol vele!

 

Ezeket az oldalakat megtalálod a PTC oldalak menüpontban. Regisztrálj és keress sok pénzt!