KEZDŐKÉNT ÉRDEKELNÉNEK A KÜLÖNBÖZŐ MÉDIA-FELTŰNÉSI LEHETŐSÉGEK?  AKKOR TEKINTSD MEG ÉS GONDOLD ÁT AZ ALÁBBI BEMUTATÓNKAT!

 Ilyen fotók neked is jól jönnének indulásnak? Akkor: KliKK!

Statisztálást vállalók bemutató oldala - sok fotóval! Körtól, nemtől függetlenül! KliKK!

Csak pesti lányok figyelmébe!

Most, a remek szelfik idején is lehet szüksége lányoknak fotóstúdióban készített fényképekre, akár a közösségi oldalaik látogatóinak elkápráztatására, esetleg kezdő fotómodelleket bemutató weboldalakon való megjelenéshez vagy csak úgy…

Érdeklődj, ha az a kreatív pesti lány vagy, aki szívesen látna magáról a saját elképzelése szerint (is) megalkotott fotóstúdiós, külsős vagy egyéb helyszíneken készített igazán ötletes bemutató fotókat. Egyébként ez egy alkalom is lehet, hogy felfigyeljen rád a fotós-, modell- és médiavilág. A saját privát albumodba is jól jöhetnek a fotók az utókor szép emlékezetéhez és erre sokan nem is gondolnak, pedig az idő nagyon rohan…

Budapesti (belvárosi) mini fotóstúdiónkban (1991) az egyszerű fotósorozat 3 ezer, a kétöltözetes dupla sorozat csak 5 ezer Ft. Nincs meghatározva a fotósorozat darabszáma. Az elkészült fotóanyag digitális formában vihető el hozott sticken, CD-n, stb. Fotózások a 2015-ös idényben április elejétől  -előjegyzéses rendszerben - egyeztetett időpontban történnek. Páros fotózás (barátnők) is lehet.

Ha érdekel a lehetőség, akkor bővebb előzetes tájékoztatás (és előjegyzés) kérhető egy fényképes e-mailben: pesti_csajok@freemail.hu      Üdv. Anton!


AKKOR MOST LÁSSUK, MI IS AZ AJÁNLAT!

STATISZTA BÁZIS: Bemutathatunk, mint film- reklámfilm-szerepet vállaló vagy különböző show műsorokban a tapsoló közönség részét képző szereplőt. Korhatár nincs! Információ és jelentkezés ITT!

KEZDŐ FOTÓMODELL PORTFOLIÓ: Csak kezdő fiatal hölgyeknek ajánlott! Rendkívül kedvező költséggel készíttethetik el az induló (bemutatkozó) fotóportfoliójukat (amely szabadon felhasználható bármely közösségi (vagy modell-bemutató) oldalon). Fotózás a belvárosi mini-stúdiónkban és külsőben, igények szerint már 3 ezer Ft-tól!. ÉRDEKLŐDÉS ITT - KliKK!!!

AKT-FOTÓMODELL PORTFOLIÓ: Nyilván ez a megoldás hozhatja a legtöbb felkérést, hiszen a klasszikus modellfotózáshoz is szívesebben kérnek aktmodellt - szakmailag teljesen érthető módon. (Az aktmodellekkel a jelmezes - öltözetes - fotózás is sokkal egyszerűbb és gyorsabb.) Viszont ez a megoldás gerjeszti a rossz híreket, melyek ebben a műfajban nem igazak! JELENTKEZÉS - Itt!

PESTI CSAJOK (CSAK 18 éves kor felett) /A FILM/:   

Hogy ne keressen senki zsákbamacskát vagy egyéb átverést: műfajunk a minden eddigitől eltérő EROTIKUS jellegű, valóban szóra-koztató, elegáns és a történeteket jó közös ötletekkel - humorral és lökött kalandokkal - (akár amatőr) színészi elvárásokkal feldolgozó műfaj. Ezért erősen behatárolt az érdekelt lányok, hölgyek köre, így az esetleges jelentkezők igen komoly szűrési feltételekkel fognak szembenézni. Néhány alapvetés az alábbiakban kerül bemutatásra.

(Az EROTIKA kifejezés olvastán viszont senki se gondoljon az Interneten szabadon (ingyen) nézegethető - filmszakmailag - erjedő mosléknak minősülő anyagokra. Köszönjük.)

Az első produkcióhoz az öt főszereplő teljesen eltérő karakterének megformálásához várjuk az érdeklődő lányokat. Valamint + két szerep, amely a történethez igazodik.

Várunk továbbá néhány (max. 3-4) olyan érdeklődő leányt, akik bár nem szerepelnének, de igen  tevékenyen közreműködnének a produkció létrehozásában (pl. szervező-asszintes, sztori-menedzser, operatőr, webszerkesztő, stb.).

Előny, ha a jelentkezőnek - alapfeltételek megléte esetén - egyéb képességei léteznek: pl.: jó énekhangja van, játszik hangszeren, ír dalszöveget, stb.

ÉRDEKLŐDÉS ESETÉN TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT KERESD FEL AZ ALÁBBI EGYSZERŰ WEBOLDALT!  KliKK IDE, MOST!

MINDENKINEK KELL JÁR EGY ESÉLY...