http://petipolir.atw.hu/


Go to content


Alufelnik, alumínium és rozsdamentes alkatrészek és réz tárgyak polírozása!
Rövid határidővel, gondos kidolgozással!


A polírozott alufelni egyedi megjelenést ad autódnak vagy éppen motorodnak. Legyen szó perem vagy a felni teljes polírozásáról.Megcsunyult, só mart, oxidált felnit is széppé tehető polírozással. Eltüntethetőek a kisebb padkázások.
Polírozással króm hatású fényesség érhető el és ha kellően van rá vigyázva akkor sokág lehet felni fényében gyönyörködni.
Tisztán tartása odafigyelét igényel, viszont nem hímestolyás:) Bő vízzel, és nagyon finom mosószeres szivaccsal kell mosni, és minden alkalommal Pamut ronggyal szárazra törölni!! Szárazon soha nem szabad törölgetni, (főleg ha sáros) mert az mély karcok kialakulásához vezet!! Ahol nagy mennyiségben éri a fékpor a felnit ott érdemes sűrűbben tisztítani! Hígítóval, fékoldóval vagy egyéb vackokkal nem szabad takarítani! Gépi kocsimosók használata kerülendő!
Megfelelő gondoskodás mellett a polír felni évekig képes megtartania fényét. Az idővel már lemattúlt felnik polír frissítése minimális költség.
A polírozott felnit
április elejétől november elejéig célszerű használni, mert ilyenkor nincs kitéve sós szennyeződésnek!!! Lakkozni nem célszerű mivel a felni veszít fényéből és szinte matt felnink lesz. A későbbi sérülések javítását is megnehezíti.
Acélfelni vagy népszerűbb nevén lemezfelni polírozása NEM lehetséges!
Back to content | Back to main menu