Skoda Favorit L136 ELADÓ !
http://villamdexter.uw.hu/elerhetoseg.html

Műszaki 2018.08.03.-ig volt. Azóta ki van vonva ideiglenesen a forgalomból.
Lakatos munkát igényel. Belső fehér fényű LED világítása van. Extra, hogy az utolsó három hónapban cseréltettem a közép és a vég kipufogó dobot csövestül, csak az volt 35eFt anyag és 5e munkadíj.
Donor autónak és alkatrésznek, vagy tanya használatra ajánlom. A műszaki lejártáig napi használatban volt. A vásárlás pillanatában megpróbálhatjuk beindítani.
Az akkut mivel úgyis bontásra viszik, így nem adom hozzá.
CSAK átírással eladó ! Nos, az ára 44eFt, roncstelepre, kohóba nem ! Garancia NINCSEN rá ! Akik hívtak az előző hirdetésben fél éve, azok inkább ne ! Azon kívül ha Ön eljön megtekinteni, akkor hozza magával a teljes vételárat, nem fogok senkit megsajnálni a mesékkel. A motor váltóstul lehet külön is eladó lesz, közel a vételárhoz, de a fő cél az egyben eladás !
A hirdetésen kívül, van még, több új csak megvett alkatrészem, amit az akkori kedvesem úgy elpakolt, hogy csak utána találtam meg a legfelső polcon és amikor kellett volna így akkor nem voltak meg és újra meg kellett vennem, na most többsége bontatlan csomagolásban van, valamennyivel olcsóbban mint a vételi ár, KÜLÖN eladóak ! Tehát NEM adom a kocsi árában hozzá.

2019.03.07.