Yamaha Mint robogó ELADÓ !
http://villamdexter.uw.hu/elerhetoseg.html

2008-ban vettem adásvételivel. A motort felújíttattam eredeti dugattyúval akkoriban. Igazából 6-800km-t mehettem összesen vele. Az index relét elhagytam, pótolni kell. Kilóméteróra nem mér. Gyújtáskapcsoló csavarhúzóval indul elfordításra. Rendőrrel leellenőriztettem és tiszta, csak úgy vetem meg, ha szeretné Ön is megteheti. Visszapillantó ha kell, akkor másik robogóról tud adni a testvérem néhány ezer Ft. Akku nincs benne. Szikra pipát és egy gyertyát hozni kell hozzá, anno amikor letettem évekkel ezelőtt akkor még járt, most a pipa félre szikrázik. Némi benzin is van benne. A kerekeket fel kell fújni. A képen látható állapotban. Meg kell nézni ha kell. Ezek jutottak eszembe most.
Donornak, vagy a felsoroltakkal történő foglalkozás után akár használatra. Ha hozza a két alkatrészt és egy gyertyakulcsot és egy biciklipumpát, akkor szerintem akár a lábán is viheti.
CSAK adásvételivel eladó ! Nos, az ára 40eFt Garancia NINCSEN rá ! Ha Ön eljön megtekinteni, akkor hozza magával a teljes vételárat, nem fogok senkit megsajnálni a mesékkel.







2019.03.07.