Vizipipa.eu - weboldal a vízipipázásról

Üdvözöllek a győri vízipipás találkozó, győri pipatali weblapján!

Vízipipázás Győrben?

Ha te is szeretnéd megtapasztalni a vízipipázással járó élményeket, vagy már rég óta vízipipázol gyere el a győri vízipipás találkozóra és ismerj meg még több pipus arcot.

Legutóbbi győri pipatali

Ha te is ott voltál legutóbbi győri pipatalin (július 25. szombat), remélem jól érezted magad. Ha ez úttal lemaradtál, de legközelebb nem szeretnél: figyeld az oldalt és a győri vízipipás találkozó blog-ját és tarts velünk a következő összejövetelen.

Győri vízipipás találkozó, győri pipatali, vízipipázás győrben

Pár szó a harmadik győri pipataliról

Mint az a címből is sejthető: harmadik találkozónk is megvolt július 25-én. Sajnos elég kevesen jöttek el abból a 117 emberből, akik jelezték részvételi szándékukat a pipatali.hu oldalon.

A találkozó minden gond nélkül lezajlott, rendőrök nem zavartak minket, pedig elég sokan császkáltak felénk a koncertek miatt. A hangulatra egy szavam se lehet, mindenki jól érezte magát. (szerintem…)

A pipatali alatt készítettünk videót is, ez nem sokára a szerkesztő asztalra kerül és a munkálatok befejeztével ti is megtekinthetitek majd.

Hogy mit találsz a győri vízipipás találkozó azaz a győri pipatali oldalán?

Egy rövid lista azokról amik hasznodra lehetnek:

Keresés
Aranypart
Győri vízipipás találkozó, győri pipatali, vízipipázás győrben

A győri vízipipás találkozó helyszíne (mint az előzőeké is) az Aranypart gyere el te is, hozd barátaidat és érezzük jól magunkat együtt.