Köszöntjünk a Plasztik Print Weboldalán!

 

Cégünk 1995-ben történt alapítása óta foglalkozik textilre-, papírra- és műanyagra való szitanyomással, mely tevékenység az évek során számos új szolgáltatással bővült (ezekről bővebben a Szolgáltatások menüpontban olvashatnak).

 

Főbb megrendelőink az Electrolux Lehel Kft., a Dometic Zrt., a Kód Műszaki- és Kereskedelmi Kft., a Jász Plasztik Kft., valamint a Jászságban és vonzáskörzetében székelő nagyobb cégek és multinacionális vállalatok. Ezek mellett magánszemélyek, kisebb vállakozások és önkormányzati intézmények részéről is kapunk megrendeléseket. Így számos gyárban, tanintézményben viselik az általunk feliratozott (munka)ruhákat és a világ szinte minden országába szállítanak az általunk gyártott termékkísérő- és védjegy címkékkel ellátott gépekből, berendezésekből, alkatrészekből.

 

Elsődleges célunk megfelelni ügyfeleink elvárásainak, ezért 2004-ben létrehoztunk és azóta is sikeresen működtetünk egy dokumentált minőségirányítási rendeszert, mely alkalmas a minőségpolitikában megfogalmazott célok megvalósítására és összhangban van az MSZ EN ISO 9001:2000 szabvány előírásaival (a tanusítvány letölthető innen).

 

Az előbb említett ügyfélközpontú szemléletmód késztetett minket arra, hogy felmérve a vevői igényeket megkezdjük - az ADLER Czech Kft. partnereként - a minőségi reklámtextilek forgalmazását.

2007-ben cégünk pályázatot nyújtott be a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség felé, melyet kedvezően bíráltak el, így lehetőségünk nyílt új gépek beszerzésére, melyek lehetővé teszik a megrendelések gyosabb teljesítését és új termékek bevezetését.

Mindent összevetve reális árainkkal, az elérhető legjobb minőséget szem előtt tartva és megfelelve a kor kihívásainak sikerült immár 14éve piacon maradnunk és fejlődnünk. Reméljük, hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink között üdvözölhetjük!

 

 

 

Képek a galériából:

 

 

 

 

Barátaink

Design Blog

Rólunk Írták

Design Gallery

Szállítás

Gyorsan pontosan megbeszéltek szerint történt, minden.

Reklámajándék

Sokáig keresgéltem a neten itt találtam meg a legjobb ajánlatot.

<