"The Scroll of Emperor"

A "Scroll of Emperor", amely beszél Muren, az első császár egységesítése Mu, azt mondta, hogy már bejárták a Lost Tower, Atlans és a Dungeon. A "Scroll of Emperor" a enwrapped egy hatalmas erő. Bárki, aki elolvassa azt kell megáldva, hogy hatalmas erő.

"Three Treasures of Mu"

A történelmi rekord, az első császár Muren tartalmazza a megemlékezés béke diadalát Muren egész hadurak és ezáltal egységes a kontinens az Empire of MU. Muren egyike volt a három Heroes, hogy véget ért a káosz hozta fel a nép Sekneum invázió. Miután a birodalom egységes volt, az emberek esküdött hűséget a császár. Néhány a három kincseket kínált, mint egy szimbólum való hűség a következők. Magical melléktermékek lehet találni, és ezek az úgynevezett "Broken Sword ',' Tear az Elf", és a "Soul a varázsló." A "Broken Sword" ajánlotta fel a sötét lovagok, mint egy szimbólum, hogy bátorság, hűség és igényüket a jólét. A "Tear az Elf" ajánlotta fel a tündék jeléül való fogadalom, hogy megerősítse a hatalmát tündék és emberek. A "Soul of Wizard" ajánlotta fel a sötét varázslók, mint egy szimbólum, hogy megfogadta, hogy hatalmukat a béke és a szabadság a birodalom. Mu év 10, és kivonat a megemlékezés a béke rekord??

"Gain Hero Status"

A legendás kincs az úgynevezett "Ring of Glory" van szükség, hogy megszerezzék a áldását és erejét Muren. Ez nyilvánult meg a jelenlétét még egyszer a ki földeket. Aki rendelkezik a "Ring of Glory" nyereség áldását Muren. Azt mondják, hogy található a sivatagokban a tengeren át. A valóságban a "Ring of Glory". Nézd meg, hogyan ragyog. Ez a gyűrű időt és a legenda, hogy még csak nem is kezdenek behatolni. Ez egy áldás, hogy már megtalálta!

"The Quest for Power"

Lehetséges, hogy Ön képes lehet megszerezni az új hatalom. A legendás kincs úgynevezett "Dark Stone", amely ítélték szent együtt a "Ring of Glory" hív téged. Ha szeretne szerezni az új hatalom, figyelj rám. A "Dark Stone", hogy azt mondta, hogy harcosokat új erőművek találtak a kontinens Mu. A "Dark Stone ', akkor mester egy új képességet. Ez szokás lesz könnyű feladat, de mivel tudták, hogy megszerezzék a "Ring of Glory" lehetséges lenne az Ön számára.