Birkuc Webmester

Csatlakozott: 2006.06.06. Kedd 15:17 Hozzászólások: 102 Tartózkodási hely: Vadnyugat
|
Elküldve: 2006.06.07. 15:45 Hozzászólás témája: Moderálás |
|
|
bár én is csak tippelek de sztem egy fórum-moderátor dolga hogy rendszeresen (mondjuk napi 1x) átnézze a rá bízott topikokat és ha oda nem illő szöveget lát szerkessze az 1xü mezei felhasználók hozzászólását, ha minden igaz minden topikhoz külön lehet moderátorokat állítgatni
ha valaki moderátor szeretne lenni, akkor írjon privát üzenetet nekem, és azt is írja le mely topikokban vállalná
rangok: alapvetően 3 fő rang van - site admin, moderátor és sima felhasználó, utóbbiak írhatnak a topikokba (amely nincs lezárva) és utólag szerkeszthetik is hozzászólásaikat, szavazhatnak valamint privát üzeneteket küldhetnek egymásnak, a moderátorok szerkeszthetik saját illetve mások hozzászólásait is a rájuk bízott topikokban, vagy akár le is zárhatnak egy témát de erre nincsen szükség (amit én lezárok azt meg ki ne nyissátok ), a site admin pedig GOD módban van, vagyis bármit megtehet többek között ő osztja ki a rangokat és jelölhet moderátorokat, ezen kívül vannak speciális rangok de azok csak névben térnek el a többitől
biztonsági okok miatt témákat illetve hozzászólásokat moderátor NEM törölhet, csak én , ha adott esetben a moderátor úgy ítéli meg hogy az egész hozzászólást törölni kellene, akkor törölje a teljes tartalmat, és piros vastagított betűkkel írja oda a "TÖRÖLNI" szót, és majd akkor én törölgetni fogom ezeket
ide írkálhatnak a moderátorok a webmesternek/rendszergazdának/GOD-nak vagyis nekem
valamint egyszerű felhasználóként itt jelezheted ha egy moderátor tevékenységével nem vagy elégedett, csak akkor írd le hogy melyik topikkal kapcsolatos és ha tudod akkor nevezd meg a moderátort is
kérünk mindenkit, hogy kultúráltan viselkedjen, mert adott esetben bizonyos időre eltiltás, végleges kitiltás vagy IP-cím alapján processzorsütés kapható _________________ én vagyok egy személyben a Webmester, site admin, rendszergazda, rendező és a főmoderátor, vagyis a GOD  |
|