Hírek

          Életrajz

          Szinkron

          Galéria

          Fellépések

          Média

          Cikkek

          Linkek

          Vendégkönyv

 

      Ha bármilyen javaslatod vagy kérdésed van az oldallal kapcsolatban, várjuk e-mailedet az alábbi címen! postavictorweb [kukac] gmail.com

   Hírek

Közönségtalálkozó - Vélemények

 

Forrás: lapfórum


"Huuu ez a tegnapi nap felejthetelen lesz a számomra.
Manapság ritka az olyan színész, aki nem száll el magától, de Victor kivétel. Közvetlen és kedves volt mindenkivel.Tényleg nagyon komolyan veszi a munkáját, és szerintem ezt láthatjuk is mikor szerepel egy-egy darabban.
És még több oldalt írhatnék :D
Nagyon-nagyon élveztem a tegnapot!!!"

/Fantomné/


"...Örök szkeptikusként, fentartásokkal érkeztem meg a találkozóra, főleg, hogy eleinte alig voltak. Biztos voltam benne, hogy szokás szerint vagy a technika vagy valami más nem fog működni, a szokásos - közismert válaszokat kapjuk, újdonságot pedig nem. Hát hatalmasat csalódtam - szerencsére pozitív irányban. Viktor teljesen lenyűgözött és végképp megfogott! Köszönöm Neki!"

/Puk/


"Csatlakozom, nekem is hatalmas ÉLMÉNY volt! Köszönjük a szervezőknek a tökéletes munkát, a szép jegyet, mellé a meglepetés csokit, a bejátszásokat... Victor közvetlen és természetes volt. Nem tudom, hogy ő spontán ilyen jól össze tudja szedni a gondolatait, vagy egy picit felkészült a kérdésekre, mindenesetre nem volt zavarban, pörgős és tartalmas volt a beszélgetés. Humoros, ahol kell és komoly, ahol kell. Külön szimpatikussá tette, ahogy arról beszélt, mennyire fontos, hogy a gyerekeink mit és milyen minőségben néznek a tévében. Érezni a jövőbe, a művészetbe, a kultúrába vetett hitét. És ez nagyon emberivé teszi.

A férjemmel mentem, aki eleinte igen szkeptikusan fogadta, hogy megkedveltem Victort és próbáltam egyre több előadásban látni. Ő nem szereti az ilyen "rajongás-dolgot", azért próbált Victoron fogást keresni, mindig kritizálta. Aztán a tegnapi este után hazafelé a kocsiban megkérdeztem tőle, hogy nem bánta-e meg, hogy eljött. Ennyit mondott: "Nem, mert jó ember."
Hát nálam az ő szájából ez a legnagyobb dícséret......"

/szilvie/
 

 

"Remek alkalom volt, hogy kiderüljön Victor mennyire kedves ember, remek a humora, a szakmája iránt mekkora alázattal bír, mennyire szereti a munkáját, legfőképp EMBERNEK tudott maradni, amikor annyi a rosszindulat mindenfelé. És próbál tenni ezellen."

"[...]tényleg nagyon baráti volt a hangulat, köszönhetően Victornak, a moderátornak, a hely kellemes légkörének, és a jelenlévőknek. :)"

/Vaja/
 


"Sziasztok! Nekem mostanra sikerült a gép elé ültetnem magam, és látom, akik ott voltak a talin minden szépet és jót megírtak már, így csak ismételni, de még inkább csatlakozni tudok hozzájuk!
Csajszik, szuperul megszerveztétek a találkozót, tényleg minden nagyon rendben volt! Nagy-nagy köszönet és hatalmas gratula érte! :) A csoki szerintem, is nagyon kedves és ötletes ajándék volt! :) A beszélgetés sok érdekes témát érintett, amiből sok mindent megtudtunk Victorról, a véleményéről, a gondolatairól, a munkájáról - egyszóval, nagyon-nagyon jól éreztem magam! Igaz, ehhez kellett egy olyan (topic)alany, mint Victor, aki hihetetlenül kedves, közvetlen, barátságos, mosolygós...és ahogyan néhányan írtátok, végtelenül alázatos a munkáját, a hivatását illetően! :) Nagyon köszönöm neki ezt a jó hangulatú találkozót - élmény volt hallgatni őt! :)"

 

"Bár, mondtatok olyasmit, hogy "egyszeri és megismételhetetlen"... Jó volna, ha ezt a nyilatkozatot felülvizsgálnátok, és majd egyszer (nemsokára :D) szerveznétek egy következőt. Most már profik vagytok benne, mire kell nagyon odafigyelni... hm... :)
Szóval, nagggggggggyyyyyyoooooooon tuti kis este volt! :))"

/DRoni/

 

 

"Sziasztok!

Én csak szeretnék gratulálni a szervezőknek a tegnaphoz! Látom már sokan megtették, de azért mégis! Rég voltam olyan "esten" ami tökéletesen meg lett volna szervezve! Ez olyan volt!"

/kaira/

 

 

"Sziasztok! Én is voltam a szombat esti beszélgetésen, ami nekem fantasztikus élmény volt, és igaz eddig még nem láttam Victort egy musicalben sem, de az az este meggyőzött róla, hogy feltétlenül látnom kell... csak a szereposztás kicsit lassú. Köszönöm a szervezőknek ezt a csodálatos estét!"
 

/cacharel81/

 

 

"Én is szeretnék gratulálni a szervezésért, nagyon jól lett kivitelezve, köszönjük :) Az első vetítés tetszett a legjobban, külön élményt jelentett megtalálni, asszem mikor ez bekövetkezett a körülöttem ülök is hallották :)
A hely is isteni volt[...]"

 

/Rókácska/