Default Prison Break Fan Klub
0 1 2

Regisztrálj beHa itt beregisztrál pénzt kereshetsz az oldaladdal. annyi a dolgod h hirdetéseket raksz ki az oldaladra. Hogyan regelj??? itt megtudhatodHa hirdetni szeretnél.

Nézettségi rekord vagy nem???

Kicsit több, mint 9,7 millió néző látta a Sweet Caroline című részt. ez nem rekord sajnso, de akár lehet az is. A 24 13 millió embert ültett a képernyők elé, de ez is elmarad a Heroes-től, ami napjaink legnézetebb sorozata tengeren túl. Tanács: Nézzétek mindent, mert megéri ;) A PB-t követő 24 13 millió nézővel 1.9 millióval kikapott a Jan 22. óta legnagyobb nézettséget elért Heroes-tól.

Hivatalosan is bejelentették - FOLYTATÓDIK A SZÖKÉS

Már nem csaktalálgatni lehet a szökésről, ,ert már a készítők is kijelentették, h lesz 3. évead. Ennek azok örülhetnek a legjobban, akik eddig is fanatikusok voltak. De azoknak is tudom ajánlani, akik még nem kostoltak bele ebbe a sorozatba. Aki szereti a rejtényt, az akciót, a "csavarokat", annak mindenképpen érdemes megnézni legalább az első évadot.

Cool-on is szökés

Sok Szökés rajongó örülhet, újra vetítik az első évadot és vetítik a második évad utolsó epizódját is, ahol mindenre fény derülhet. Aki mégnem látta a Szökést, annak ajánlom a Cool TV-t nem bánja meg, garantálom.

Kacsa, hattyú, daru?

A Michael által tucatjával gyártott papírmadarat a magyar internetes fórumokon sok helyen emlegetik kacsaként, máshol ezt kijavítják hattyúra, ám úgy tűnik egyik sem helyénvaló. Még Abruzzi ornitológiai ismeretei is hiányosnak bizonyulnak, amikor az első részben kacsának (duck) nevezi az origamit, ugyanis a készítők szándéka szerint a szóban forgó állat nem más, mint egy daru. (crane) A Brother's Keeper című részben Lincoln szájából is elhangzik ez a megnevezés. Paul Scheuring beszélt arról, hogy a madár a továbbiakban is sűrűn fog szerepelni, nem csak ebben, de a következő évadban is, sőt az is kiderül, hogy hogy került kapcsolatba a testvérpár és a papírdaru. Fontos szerepe van Michael és Lincoln kapcsolatában, mint ez már a fentebb említett részből is sejthető. A készítő szerint a madár a családi összetartást jeképezi. Kis utánaolvasás után kiderül, hogy a darunak valóban kiemelt szerepe van egyes kultúrkörökben. A Japán mitológiában az 1000 évig élő daru a becsület, a hűség és a béke jelképe. Ez a fenséges madár egy életre választ magának párt, utódait pedig mindkét szülő nagy gonddal neveli, nem meglepő hát, hogy a családi értékek szimbólumává emelték. A japánok úgy tartják, aki megházasodás előtt hajtogat 1000 papírdarut, békés és boldog házaséletre számíthat. A Fox.com nemrég közzétett egy leírást, ami alapján bárki nekiállhat hajtogatni: http://www.fox.com/prisonbreak/downloads/origami/crane.asp (szerk: azóta törölték) Azonban nem kell kivételes megfigyelőnek lenni, hogy rájöjjünk, ez bizony nem az a forma, amit a tévéképernyőn látunk. A készítők úgy látszik saját állításaikhoz sem következetesek, ugyanis ezt a formát a leírások mindenhol hattyúként (swan) emlegetik. Az interneten elég sok leírást találhatunk ennél a meglehetősen egyszerű megoldásnál sokkak szofisztikáltabb kivitelezésekről is, ám Michaelével pontosan megegyezőt nem találtam. Azonban még így is a sorozat hivatalos oldalának messze legnépszerűbb letöltése a hajtogatási útmutató.


0 1 2


Vissza
Googlewebsas.hu
Készítette: Sipőcz Norbert