Prison Break : A Szökés
Hírek
Költözünk :) /07.09.02. #546

Az oldal új tárhelyre költözött.

www.szokesfan.hu

Szökés: Embervadászat /07.08.29. #545

Ugyan még pár napot aludni kell az oldal újra indulásáig, de a mai események mellett nem mehetünk el szó nélkül! Este negyed tízkor mindenki RTL-Klubbot néz, Szökés: Embervadászat!

A tavalyi adatokból válogattam össze - menü alatt - promó képeket, és - sorrendben - ausztrál, five tv (angol), fox és rajongói kedv csináló videókat a második évadhoz. A "kedv csináló" természetesen csak szófordulat. Tisztában vagyok a várakozástól elviselhetetlenné vált hosszú hónapok gyötrelmével. Este ápolgathatjuk sebeinket! Végre ...

Szökés: Embervadászat! Nincs visszaút!

NYITÁS: 2007. szeptember 3! /07.08.29. #544

Nehéz szavakat találnom - pontosítás: lehetetlen - arra a pillanatra, amikor megnéztem a tegnapi statisztikát. Nagyon, nagyon és nagyon sokan látogattátok meg az oldalt. Több ez, mint gondolnátok, több ez mit ki lehet fejezni. Érezni lehet, elmondani soha. Minden betű ami a billentyűzetem segítségével szavakká, mondatokká formálódik a monitorodon, az érzést szeretné visszaadni Neked, Nektek. Álom ez, ami a szívemig ér.

Látni, olvasni a fórumban, nyáron sem hagytátok el az oldalunk.

A többes számnak Te is a része vagy, és minden Prison Break : A Szökés rajongó!

Egy legendás sorozat, egy legendás rajongó tábor, egy oldal, egy család! Álom ami . . .

Szeptember harmadikán, éjfél után egy perccel: www.szokesfan.hu!
jani

ÉVAD ZÁRÓ! /07.04.09. #543

"Király tudta ezt, eljött hozzám, és megerősített! Utolsó útjára készül, erősebb, szebb, mint korábban bármikor! Álmaim, vágyaim országába indul a csodák útján, hogy kilenc epizód múlva elfoglalja méltó helyét a trónon! "

Január 23-án írtam ezeket a sorokat, amikor a második évad a 14. epizóddal folytatódott. Írtam ezt az 13 epizód után, amikor már nyoma sem volt a kételkedésnek amely a Prison Break tábort járta át az első évad után. Lehet folytatni? Lehet emelni a színvonalon, egyáltalán a sikerülni fog megtartani az eddigit?

Sona, . . . sikerült!

Bevallom a mi közösségünkben nem nagyon találtam kétkedőket, nem kaptam ilyen e-mailt, és nem olvastam ilyen hozzászólásokat! Nem láttunk a jövőbe, de nem is utasítottuk el! Éreztük akik ezt összehozták, képesek lesznek még egyszer, de ami a legfontosabb, mindannyian tudtuk nem vagyunk kész a befejezésre!

A kellemes borzongás libabőrössé teszi könnyekkel áztatott arcom, emlékezem. A kívül állok nem értik szavam. Nem láják, nem hallják amit én. Befelé fordulok, képek ezrei, hangok százai. "Ki foglak hozni innen." Még jobban borzongok, tudom csak Ti értitek meg. Tudom, mert amikor átélem, együtt vagyunk. Látom a rezzenéstelen arcú, kemény, rendíthetetlen fanatikus rajongókat, akik tudják mi kell nekik, és tudják meg fogják kapni! Látom, hogy itt vagytok, Ti tudjátok mire gondolok, Ti itt voltatok végig, és tudom itt lesztek a harmadik évadban is, mert Ti tudjátok keményebb lesz, még ennél is!

Az oldal megpróbált méltó lenni ehhez a legendához. Nagyon sok minden sikerült a segítségetekkel, de rengetek minden kimaradt főként az én hibámból. Még nem csináltam, és nem is éltem át hasonlót. Mielőtt újabb szintre lépnénk szükséges a múlt hibáit megkeresnünk, és kijavítanunk. Ezért is az oldal a nyáron zárva lesz. Rengeteg új ötletünk vár megvalósításra, amihez szükséges a technikai felzárkózás. Nagyon sok mindent tanultam az elmúlt hónapokban, amit már nem volt időm beleépíteni az oldalba a második évad végén. Augusztusban dobbantani szeretnénk, dobbantani minden rajongóval együtt! Igazán nagy meglepetésekkel készülünk! A cél nem titok, felnőni a Prison Break Legendához! Létrehozni valamit, amitől azt érzi a magyar látogató, szülessen bárhova, ennél jobbat nem kaphatott volna ebben a témában! Veletek sikerülni fog!

Itt el is érkeztem soraim legfontosabbikához. Köszönöm azt a rengeteg látogatást! Többet jelent, mint gondolnátok, e nélkül nem sikerülne! Köszönöm a rengeteg e-mailt, híreket, segítő, kritikus, bátorító, dicsérő levelet. Köszönöm a rengeteg fórum regisztrálást, a rengeteg hozzászólást. A fórum az oldal szíve, itt kapcsolódunk, nagyon jó volt! Páratlan embereket ismertem meg, személyesen is. Szinte feszültség mentesen tettük ezt, kihasználva a technika igaza célját. Próbáltuk nem bántani egymást, hogy büszkék lehessünk munkánkra. Azt hiszem sikerült! . . . Köszönöm!

Ugyan picit más, de szorosan kapcsolódik az átélt élményekhez Victorpictor! Nélküle sokunknak nagyon nehéz lenne. Köszönjük példaértékű áldozatos fordításaid!

Természetesen köszönet illeti Ayu, hirnalon, makabanan, és oldanni munkáját is akik végig ott bábáskodtak a fórum felett, és még megemlítenék egy nem „hivatalos” tagot Kareszt is. Neki szintén köszönettel tartozom!

Köszönöm még egyszer  azt a rengeteg mindent, amivel Ti is toltátok az oldal szekerét.

"Most már nem találok szavakat. :) Remélem a nyár mindenkinél enyhíti a PB hiányt. Húzzátok ki a gépeket, kapcsoljátok ki a tv-t. Menjetek ki a szabadba! Hívjátok fel rég nem látott barátaitokat, igyatok velük egy fröccsöt a helyi kis kocsmában. Tiszteljétek az életet, tiszteljétek a percet, ne depizzetek! Sétáljatok a nyár éjszakában, legyetek lazák, vidámak és "szeressétek egymást gyerekek"!

Nyár végén frissen, új erővel, rengeteg élménnyel gazdagodva ugyanitt találkozunk!"

Tavaly ezekkel a sorokkal zártam az első évadot, most sem tudnék többet írni. A tavasz, nyár nem a gépezésre való, nem az internetezésre. Menjetek ki a szabadba, próbáljatok kevesebbet dolgozni. Legyetek együtt, és törekedjetek az együtt létre!

Szívből jövő szeretettel kívánok gyönyörű békés boldog nyarat Nektek! Fújjatok egy kicsit! Készüljetek!

A prisonbreak.atw.hu csak a kezdet!

SONA FELIRAT /07.04.05. #542

"Köszönöm az egész évadon át tartó kitartást! :)" ezekkel a sorokkal látta el Victorpictor a feliratok.hu oldalon az általa készített Sona magyar feliratot.

Ez a sor többszörösen, komolyan elgondolkodtatott. Sokszor nekifutottam, de valahogy nem áll össze. Van egy ember aki minden epizód után 5-6 órát áldoz, leírom még egyszer 5-6 órát áldoz szabadidejéből, hogy elkészítse a magyar feliratot a Prison Breakhez. Teszi ezt teljesen ingyen, és rendkívül gyorsan! Leírom még egyszer, teszi ezt teljesen ingyen, és rendkívül gyorsan! Ezek ellenére, mindig akad néhány személy a fórumokon akik kikérik maguknak miért nincs két perc alatt kész, vagy miért nem tájékoztatja személy szerint őket, mikor készül el. Ezt nem írom le még egyszer, mert szégyellem magam, Magyarországon vagyunk. Nem lehet könnyű elviselni a csak magukkal foglalkozók özönét.

"Köszönöm az egész évadon át tartó kitartást! :)" (Victorpictor)

Átgondolva a leírtakat, még kevésbé értem ezt a mondatot. A nagy embereket azonban nehezen értjük, máshogy gondolkodnak, jövőbe látnak, ők azok aki letesznek arra a bizonyos asztalra. Ők azok akik a változásokat mozgatják, ők azok akik egy másik, jobb arcot adnak Magyarországra!

"Köszönöm az egész évadon át tartó kitartást! :)" (Victorpictor)

Nem lettem okosabb, nem jöttem rá mire gondoltál Victor mikor ezt írtad, de ellenkeznem kell Veled! Ne Te köszönd,

MI KÖSZÖNJÜK NEKED AZ EGÉSZ ÉVADON ÁT TARTÓ KITARTÁST!

Nélküled a Prison Break Legenda szegényebb lenne Magyarországon. Nélküled ez az oldal és fórum sem lenne az ami. Nélküled most nem gépelném ezeket a sorokat.

MI KÖSZÖNJÜK NEKED AZ EGÉSZ ÉVADON ÁT TARTÓ KITARTÁST!

Tízezrek napjait szépítetted meg számtalan alkalommal. Azt hiszem erre szokták mondani, kinyitottad a könyvet és írni kezdtél bele, példa lettél! Köszönjük!

Sok sok jóságot Neked és Családodnak!

Prison Break Sona s02e22 magyar felirat!

"aki példának születik, az is marad"

SONA LETÖLTÉS /07.04.03. #541

Az éjszaka sötét csendjében, kivilágított raktárban zakatolt a munkás élet. A norma szedte újabb áldozatait, mint tette már oly sokszor. Fáradt kedves kollégákkal, néha egy nevetés, máskor egy heves vita a figyelem fent tartására. Mindenki érzése szerint. Munkaidő végén örömittas menekülés, nem a munkától. A külföldi igából. Ébresztő napsugarak, az autó is csendesen zötyög, a témák pedig látszólag céltalanul, és gyorsan cserélődnek a felszabadult csapatban. Józsitól utolsóként elköszönve gyalog folytatom az utam hazáig. A kelő város varázsában kényelmes kapucnis pulcsimban élvezem, hogy picikét fázom . . . Az elbúcsúzó kézfogásig minden olyan volt, mint tegnap, vagy bármelyik éjszakás után . . . Ma valami más . . . A mai nap két évre építkezik, negyvenhárom epizódra, csodálatos érzésekre, egy legendára . . .

Felforralok valamennyi vizet, nyugodtan ihatom teát, ma meg fogom várakoztatni az ágyikóm. Nem tudom a reluxán betörő napsugár, a csendes nyugodt meleg otthon miatt, ma még az XP induló is szebben csendül fel hangfalaimból.

Nem rohanom, nem kapkodom, méltósággal süppedek székembe. Teljes vagyok . . . amikor szorult helyzetben ellövöd a labdát, és nincs adó, nincs teher, nincs fájdalom, csak kizárólag a gólszerzés járja át tested. Mámoros, kívánt pillanat. Hasonló, hosszabb, nagyobb, sokkal teljesebb . . . Méltóságos.

Már majdnem megérintem, és hallom egyre erősödve, ennek a kicsi országnak, megannyi nagyszerű szerencsés, bátor, méltóságteljes, szeretett, szerető szülöttét. Hallom, érzem mindazokat, akiknek a mai nap más . . . jó veletek!

Prison Break Sona második évad befejező epizód . . . Köszönjük . . .

PRISON BREAK SONA S02E22 TORRENT LETÖLTÉS!

[ 1. lehetőség ] [ 2. lehetőség ]

DIRECT LETÖLTÉS!

(Köszi Anyos)

Prison Break Matrix fanvid /07.04.02. #540

Elismerem sok olyan fanvideó került már a hírekben, ami esetleg nem érdemelte volna meg, de a szerkesztő zeneválasztása a szívembe lopta magát és nem tudtam ellenállni. A most következő videóval is tudtam, hogy így lesz az első néhány másodperc után, amint felismertem a rég nem hallott kedvenc dallamokat.

Szerencsémre tiszta szívvel ajánlhatom, mert nem csupán a zene választás tökéletes, a képsorok is tökéletesen követik egymást, és ami teljesen a megfelelő irányba billentette a mérleg nyelvét, hogy mindenki nyugodttan megtekintheti, kizárólag az első évad felvételeiből készült.

Prison Break Matrix fan videó.

"Today? . . . Happy Birthday!"

First Snow /07.04.02. #539

Majdnem teljesen biztos vagyok benne, ho írtam korábban William Fichtner (Alex Mahone) készülő First Snow c. filmjéről, de ahogy az lenni szokott nem találom a hírt, és időm sincs megkeresni. A nagy sikerű Ütközések és kisebb sikerű, de széles réteghez eljutó Illuzionista film alkotóinak legújabb munkája a thriller.

Bővebben nézd meg a trailert, amiből minden kiderül. :)

Itt pedig a bemutatón készült képeket Williammel.

(a képek egy részén látható még a Sakáltanyából megismert Piper Perabo, akin megfigyelhető nagyra nyitom szemem bájosan pislog "édi-bédiből", hogy lesz hollywoodi . . . cenzúra! . . . öhmm, nagy lány! :) )

Sona promók /07.04.02. #538

Bőven az utolsó 24 órába érkeztünk, és nehéz szavakat találni. Már csak egyet kell aludni, már aki alszik. :) Mielőtt elérkeznétek a célegyenesbe, frissitőnek három pormó a holnapi epizódból! :) Erősen spoileresek!

Sona s02e22 promo 3
Sona s02e22 promo 4
Sona s02e22 promo 5

Egyébként meg csak annyit, hogy pusztán kikészülsz . . . és igen a készítők mindig megtudnak lepni!

Robert Knepper máshol is /07.03.30. #537

Robert Knepper ( T-Bag ) szerepet kapott az évek óta vár Hitman filmben. Aki nem lenne képben, a Hitman egy bérgyilkost - 47-es ügynök - irányítandó népszerű videó játék számítógépen és konzolokon egyaránt. A játék jelenleg a negyedik részénél tart, és már évek óta szó van a megfilmesítésről. A "szak" fórumok is jól el voltak a témával, Vin Diesel vagy a Szállítóból ismerős Jason Statham formálja majd meg kedvenc 47-esüket?

A válasz, Timothy Olyphant (Deadwood, Die Hard 4 :) várjuk!). A Luc Besson kezei között készülő alkotást Xavier Gens rendezi, a forgatókönyvet pedig a Kardhalt is író Skip Woods jegyzi. A comingsoon.net szerint a forgatás Bulgáriában, Szófiában, Dél-Afrikában, Isztambulban, Szentpéterváron, és Londonban fog folyni. Erre azért senki ne vegyen mérget. A film felett nagy a felhajtás, reméljük beváltja reményeinket.

Érdekesség még, a játék zenéjének előadója a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara, ami azt gondolom, nem kis dolog! Jó lenne a filmben is találkozni velük! :)

Kösszi cellink a felhívást!

SONA PROMÓ KÉPEK! /07.03.30. #536

Kezdjük a napot máris a legbrutálisabb hírrel, a következő epizód promó képeivel! Tudom, már kezd sok lenni az utolsó, de az évad befejező promó kép sorozata ez! Beleborzongok, képek villanak fel, csak úgy spontán a korábbi 43 epizódból. Látok valakit, aki annyira sokat fejlődött az első epi óta, a hollywoodi mozigyár hamarosan nagyra fogja tárni előtte a kaput, hogy viszont láthassuk a filmszínházakban. Ott leszünk majd, de most itt ájuldozunk a monitor előtt.

SONA S02E22 PROMÓ KÉPEK!

(nem tom abba hagyni :) javítsatok ki, ha elfogult vagyok! A harmadik képen **** színész óriásokat megszégyenítő arcot + nézést produkál . . . kemény)

Kate Burton /07.03.29. #535

Az élet néha rendkívül érdekes. Itt van ez a hír ami 100 % semmilyen esetben sem került volna ide, ha ma nicns szó a Grace Klinikáról, és a Fox új tervezett sorozatáról a Supreme Courtships-ről. Így sem igazán kapcsolódik a PB-hez, talán egy nagyon picit ugye Camille Guatyhez.

A Greca Klinikában játszó Kate Burton ( Ellis Grey ) is részt vállal a Supreme Courtships pilotban. Még inkább kíváncsivá váltunk. :)

jani voltam, útban a "szerb határ felé" . :)

Paul Adelstein máshol /07.03.29. #534

Itcz máj lááájf, bocs rajta maradtam az előző híren. Nem direkt, de ismét egy másfele is járok -ez nem jó előjel egyk- szituáció. Paul Kellerman ügynököt megformáló színész felkérést kapott a nálunk Grace Klinikaként ismert - a "kreatívok" itt bizonyára a nagysikerű Fekete Erdő Klinika és egyéb magyar tv köztudatba beívódott címekre próbáltak asszociálni, kár ho a lényeg elveszett -, valódi címén Grey's Anatomy új induló spinoff-jában.

Msn-esen szólva 'szijjja :):D:P:D mijja az a spinoff?' . Olyasmire gondoljatok amikor valaki keres egy csomó pénzt, és a bevált recept szerint keresni szeretne még többet. Ez azonban nem ennyire negatív, néha mindenki jól jár. Tehát van egy nagyon sikeres sorozat Miami Helyszínelők, legyen egy Las Vegas-ban is. Siker ez is, legyen még New York is. A néző bolgok, a készítő szintén, szuper. Most elképzelve a Lostnak is lehetnének simán alsziget sztorijai. Na, de visszatérve, egy másik klinika indulásában gondolkodnak az abc-nél, és ennek pilotjában vállal részt Paul Adelstein. Az eredményről, várható változásokról később.

jani voltam, a "sapka rászorult a fejemre, nincs megállás". :)

It's My Life /07.03.29. #533

Tudom, hogy cink de szeretem Bon Jovit. Mentségemre legyen szólva, régen nem szerettem, de annyit jártam egy kocsmába ahol záráskor a felszolgáló lány - akibe véletlenül szerelmes voltam - mindig ezt tette be a zenegépbe, végül megszerettem. Érzéseim kifejezéséül megszereztem Jovit (ejtsd: Jovi) a hölgynek, és magam is meghallgattam . . .

Tigrisként ugrottam hát az It's My Life ihlette Prison Break fan videóra, de elszaladt a cica. A videó "nem nagyon jó", Jovi akad. Uhho ez a felvétel nem fog ide felkerülni. Ez az alternatív hírszerkesztés! :)

Kellemes napot!

(Na, jó. A Jovi utáni Narnia trailer zene megmentette: It's My Life fanvid)

Camille Guaty máshol /07.03.29. #532

A mielőtt a tv csatorna berendel egy sorozatot, készített egy epizódot, aminek a megtekintése után dönt a sorozat sorsáról. Ezt az epizódot hívják pilot-nak. Camille Guaty a Supreme Courtships Fox vígjáték-dráma pilotban fog szerepelni. A produkció készítői sok sok ponton kapcsolódnak a PBhez - 24-hez is -, fox produkcióként ez mondjuk várható volt. :) A történet a legfelsőbb bíróság alkalmazottainak magán és hivatali életébe nyújt betekintést.

Az pszicho dokik szerint a bíroság zárt termei, különös és kedvelt, izgalmas atmoszférát közvetítenek a képernyőn keresztül. Kíváncsian várom! :)

JULES

Well, the way they pick the shows on TV is they make one show, and that show's called a pilot. And they show that one show to the people who pick the shows, and on the strength of that one show, they decide if they want to make more shows. Some get accepted and become TV programs, and some don't, and become nothing. She starred in one of the ones that became nothing. (Pulp Fiction - Ponyvaregény)

Wade Williams interjú /07.03.29. #531

Van a könyvjelzőim között egy "hír lesz" nevü. Amikor már írni képtelen vagyok, de még képes ütemesen kattogtatni az egérrel, ide helyezem azokat az hivatkozásokat amiből később hír lesz, vagy hír lehet. Ide tettem a Paley fesztiválon készült videókat is. A Wade Williams (Bellick) interjú azonban nem sikerült jó helyre navigálnom, ezért máshova került. Szerencsére nem veszett el, de késett pár napot.

Wade Williams interjú!

Went Korea Képek II /07.03.29. #530

Kritika rovatunk következik:

A nagysikerű Went Korea Képek folytatására nem kellett sokat várnia a közönségnek. Ez szerencsére nem ment a minőség rovására. A várakozás, minőségi folytatásra késztette az alkotókat, így mondhatjuk a Went Korea Képek II nagyobb, szebb, bővebb. Azonban a tartalmi, legfontosabb összetevőkön szerencsére nem változtattak a készítők. Továbbra is Wentworth Miller játssza a főszerepet, akit a Prison Break sorozat fiatal építészmérnökeként ismerhettünk meg - bővebben -.

A második rész határozottan igényesebb, néhol meglepő képeket tár elénk, azonban az első epizód bizonyos kandi szépségeit nem sikerült megismételni, úgy néz ki nem is ez volt a cél. A Went Korea és a Went Korea II ugyanannyira erős, ugyan mindketten egy kicsit máshogy.

Went Korea II

Kritika rovatunkat olvasták.

Don't cry for me . . . /07.03.28. #529

Mindannyian mások vagyunk, de ennyire? :) Bizonyára megszokott, hogy valaki Michaelről, T-Bagről, vagy valamelyik menekülőről készít fanvideót, még az üldözők egy egy többet foglalkoztatott színészéről is előfordul, de az Elnök asszonyról? Édes Caroline . . . :)

Don't cry for me fanvid

Durva Tv Guide Scan /07.03.28. #528

Az évad fináléról a nyomtatott szaksajtó sem maradhat le, főleg nem a Tv Guide! Szerencsénkre! Nem tudom, hogy vagytok vele, de a mai nap elkezdett kínzóvá válni a várakozás . . .

TV Guide második évad finálé.

(ha láttad a Fin del Camino epizódot, ne felejtsd el pótolni az epizód promó képeit :) )

Robin Tunney videó /07.03.28. #527

Érdekes karakter Veronica Donovan, és érdekes színész Robin Tunney. Rajongóinak unikum lehet ez 2002-es felvétel. Kíváncsi vagyok, mennyire egyezik ez a lány, főként PB-nek köszönhető lányhoz emlékeitekben! :)

Robin Tunney interjú, 2002. Június 12.

FIN DEL CAMINO MAGYAR FELIRAT! /07.03.28. #526

Írtam egy dalszöveget, már csak meg kell zenésíteni.

Király, Király, Victorpictor a Király!
Király, Király, Victorpictor a Király!
Király, Király, Victorpictor a Király!
Király, Király, Victorpictor a Király!

Fin del Camino magyar felirat byVictorpictor! Köszönjük!

(Köszi ozsi a jelzést ... fórumban)

Szökés a Cool tv-n /07.03.28. #525

Április 2-a ugye a legpirosabb piros dátum a Prison Break rajongó naptárában, duplán! Jön a második évad befejező epizódja, a királyok királya, császárok császára, a tv sivatagok o ázisa, de . . . hogy is kezdődött? Hogy indult a legenda? Hogyan találkoztál először Michael Scofielddel? Kiráz a hideg amikor visszagondolsz azokra a csodálatos klasszikus mondatokra? "Keresek valakit, a srác neve Lincoln Burrows!" és Te kirúgod magad alól a széket, felborítod cd állványt jobbra tőled. A berohanó rokonok, barátok, szomszédok már csak az örömittas, minden arcizma feszült embert látják, aki ökölbe szorított kézzel üvölt: "EZ AZ, EZ AZ! A srác neve Lincoln Burrows, és ez a tetkós ki fogja hozni! Nagyon kemény!"

Éld át újra a Cool-on, április másodikától Szökés első évad!

Tegnap több szökés promóba is belebotlottam a youtube-on, denes44-ről, eljutottam a http://vdenes.hu oldalra, ahol írtam egy kérést az oldal szerkesztőjének. Bánná-e ha megosztanám a látogatókkal műveit! Dénes a válasz e-mailben tájékoztatott, már az első promónál felhívta figyelmemet . . . én voltam eddig trehány, bocs! :) Köszi Dénes!

Szökés Cool promó videók!

B terv a következő . . . /07.03.28. #524

Úgy hiszem ezt a videót nem kell kommentálnom, nézd meg, másfél perc után jön a lényeg! Kellemes Reggelt! :)

Orbitron és a Megaharcosok Prison Break különkiadás!

Went énekel /07.03.27. #523

Pár hírrel lejebb már volt szó Went koreai utazásáról, ahol kifejtettem a Bean Pole Jeans indokait, miért választotta Wentworth Miller-t (Michael Scofield). Nos nem elfogultság, de hihetetlen jó választás volt, nézzétek meg ezt a kötelező videót! Went énekel, nem is rosszul! :)

Went Happy Birthday . . .

Most munkába menőset kell játszanom, de éjjel, holnap, és az következő hétben lehengerlő hírözönre számítsatok! Esti terv, a beígért Paley fesztivál képek, videók, és infók befejezése. Went koreai utazása dettó. Robin Tunney kis meglepi, Sona hivatalos tartalom . . .

Kellemes napot Mindenkinek! Ne felejtsétek HYPO ON!

jani

Spanyol műsorajánló /07.03.27. #522

Teljesen más, de szép, és laza szálon kapcsolódik a sorozathoz. Spanyol FOX műsor ajánló harminc másodpercben. Valaki világosítson fel, hogy kerül oda a Született Feleségek. Párszor visszatekertem, mert fáradtan mindenre képes vagyok, de akkor is úgy néz ki! :)

Spanyol Fox műsorajánló!

ET Canada interjú /07.03.27. #521

Hype szó a wiki szerint "Extrém érzelemnyilvánítás, túl reakció, túllihegés". Egy eladni kívánt termék előtti óriási hírverést gyakran nevezünk hypenak. Csak a példa kedvéért, mikor egy filmről apránként jönnek a fotók, majd előzetesek, egy egy interjú, apránként, de minden nap. Mindenhol erről olvasol, mindenki erről beszél, nagyjából ez a hype! A hype kifejez egy nagy érdeklődést, de a kiadóknak is kifizetődő ez az ingyen reklám, ahogy láthatjuk a napokban itthon is bemutatott 300 mozinál. A PB második évadának szünetében volt ilyen nagy mértékű hype, vagy 8 előzetes videót adtak ki, számtalan interjú, és észvesztő várakozás. Most a második évad befejező epizód előtt hasonló a helyzet, sőt fokozódni fog! Kellemetlen, hogy épp ebben az időszakban nem tudtam gép elé férkőzni, de erős pótlásra számítsatok, az új hírek mellett! Erős, nagyon erős hetünk lesz! Az eddigi legerősebb, én szóltam! :)

Szal, ET Canada Exkluzív interjú! Hype! :)

Sona Sneak Peek /07.03.27. #520

A következő epizód eszméletlen, földhöz verős, promója után nézzétek meg a szokásos két perces előzetest az Amex szponzorálta Sneak Peek. Érzelmi hullámvasút ez a mai nap, és az új részt még sokan nem is láttuk! Ilyen lesz a hét, a jövő hét kedd még inkább! Amikor megáll a kocsi, akkor fogjuk tudni milyen volt! Nem hinném, hogy vissza fogjuk kérni a jegyek árát! :)

Sona 02e22 Sneak Peek!

Fin del Camino HD torrent /07.03.27. #519

Rövid csúszással - előny, ez már a proper javított verzió -, de megérkezett a Szerencséseknek, vagy ebből a szempontból a világ szerencsésebb helyén élőknek a HD torrent.

Fin del Camino HD torrent !

(720p , 1280x720 felbontás. 5.1 Dolby Digital AC-3 hang. 1,08 Gbyte. - HD infók, a 450-es hírben -. A nagyfelbontású verziókhoz optimalizált feliratokat a felirat menüben találtok.)

SONA PROMÓ VIDEÓ: DON'T /07.03.27. #518

Egy hét és vége, egy hét múlva jön a nyár. Igen nekünk egy hét múlva véget ér a sorozat második évada. A világ halad, talán jó, de inkább a rosszabb úton, a gépek zúgnak, az emberek munkába járnak. A lányok keresik a srácokat, a srácok pedig keresik a lányokat. Minden forog tovább, ahogy eddig, mindenki teszi a dolgát, vagy amit a dolgának hisz. A kerék egy küllőjének azonban vagy egy sorozat, egy legenda, Prison Break, Szökés. Nekik ez a kerék ma nagyot fordult, hét nap múlva még nagyobbat fog!

Vannak szempontok amikor az utolsó határozott előnyt élvez a korábbiakkal szemben. Néha az utolsó szeretkezés, az utolsó csók emlékezetesebb marad, mint bármelyik korábbi. Egy esemény lánc utolsó történésének kétségtelenül megvan a varázsa, drámaisága, és minden esélye, hogy örökre bevésse magát az emlékezetünkbe, vagy még mélyebbre! Nem véletlen, hogy látatlanban is odaadtam volna a Sona promó videójának a legjobb címet!

Tavaly Michael Schumacher élete utolsó forma 1-es nagydíján, ha utolsó lett volna is sokan emlékeznénk rá, ez az utolsó, a befejezés ajándéka. Máshogy történt, Shumacher élete, és a forma 1 történetek egyik legnagyobb versenyzését mutatta be, feldolgozhatatlan, meg nem érthető vezetéssel, amit láttál, de nem hitted el, hogy működhet. Az "ellenség" táborának vezetője, Flavio Briatore a futam után, nem világbajnok csapatáról beszélt, nem világbajnok pilótájáról. "Szerintem most óriási tiszteletet kell tanúsítanunk Michael Schumacher iránt, mert amit ma tett, az be fog kerülni az F1 történelemkönyveibe. Valósággal szárnyalt. Nem tudom, hogy csinálta, de szó szerint szárnyalt."

Talán furcs a párhuzam, de a befejezés előnyét olykor kiemelkedő teljesítmény emeli a legmagasabbra! Érzem, így lesz ez a jövő héten is!

PRISON BREAK SONA S02E22 PROMÓ VIDEÓ! Valami brutálra számítsatok, valami eszméletlenül durvára! Mindenkinek kötelező, azoknak is akik eddig nem néztek promó videókat!

Szerencsénkre a kockás zászló nem utoljára lenget a PB-nek, mert az az elviselhetetlenség határait súrolná! Szeretlek, várlak Sona . . . Szeretlek, várlak harmadik évad!

Köszi Cellink!

FIN DEL CAMINO LETÖLTÉS /07.03.27. #517

Egy hét és vége, egy hét múlva jön a nyár. Igen nekünk egy hét múlva véget ér a sorozat második évada. A világ halad, talán jó, de inkább a rosszabb úton, a gépek zúgnak, az emberek munkába járnak. A lányok keresik a srácokat, a srácok pedig keresik a lányokat. Minden forog tovább, ahogy eddig, mindenki teszi a dolgát, vagy amit a dolgának hisz. A kerék egy küllőjének azonban vagy egy sorozat, egy legenda, Prison Break, Szökés. Nekik ez a kerék ma nagyot fordult, hét nap múlva még nagyobbat fog! Nekik:_

Prison Break Fin del Camino s02e21 torrent! [ 1. lehetőség ] [ 2. lehetőség ]

Fin del Camino direkt letöltés! (Köszi Anyos)

Apróhirdetés /07.03.23. #516

Prison Break, Szökés rajongóknak ajánlanám internet böngészőmben korábban félretett linkgyűjteményt. Az ár ingyenes, illetve prisonbreak.atw.hu oldal látogatásért adom, vagy bármilyen csere érdekel. :P ;) :D A még mindig érdeklődőknek a lista.

- Régebbi interjú "a televíziózás legjobb nevű karakterét" a T-Bag-et megformáló Robert Knepper-rel.

- Megosztanék még három Paley fesztiválon készült interjút, Amaury Nolasco (Fernando Sucre), Rockmond Dunbar (C-Note) - Rock megint nem spórolt a kólával, ha értitek mire gondolok -, és az érdeklődés központjában álló Sarah Wayne Callies (Dr. Sara Tancredi).

- Két fanvideó. Különösebben nem kiemelkedők, de a zenéik érdemessé teszik a kattintásra. Az első egy igazán unikum. A Prison Break képsorokat a Nirvana Smell Like Teen Spirit zseniális (tökéletes dob, tökéletes gitár, tökéletes ének - ultra brutál tökéletes eredménye) száma kíséri Tori Amos feldolgozásában. Természetesen elmarad az utánozhatatlan eredetitől, de ha nem ismered, érdemes meghallgatnod! Az ára egy kattintás ide!

- A másik videót kísérő zeneszám előadója Bonni Tyler, amiből gondolom már sokan tudjátok a zenetörténelem egyik legmegindítóbb szövegű zeneszáma következik. Lassú fülbemászó zongora készít fel, itt bizony pityergés lesz, a belépő erősebb dobszóra ki is szalad első cseppünk, hogy a dal csúcspontján bömbölve együtt üvőltsük Bonnie-val, és a világ összes szerelmesével Szükségem van RÁD! Az élet bizony időnként nagyon megható tud lenni, amit vétek lenne kihagyni: Total Eclipse Of The Heart!

a hirdető e-mail és msn elérhetősége: prisonbreak@atw.hu

Went Koreában /07.03.22. #515

A 385-ös hírben olvashattatok Wentworth Miller (Michael Scofield) Bean Pole Jeans koreai divatcég megállapodásáról és koreai utazásáról. Később ugyan, de az utazás megtörtént. Repülőtérre érkezés, kandi, promó képek Koreából!

( feltettem pár képet Bean Pole ruhákról és kiegészítőkről, ha valakit érdekel :) )

Harmadik, hivatalosan! /07.03.22. #514

Sok magyar oldalon olvashattátok a fox hivatalosan is nyugalmi állapotból előrefele lejebb helyezte álkapcsát, homlokát pedig közelebb a kérdezőhöz - bólintott. Különösebb dolog nem történt, már a stáb több tagja is nyilatkozott korábban a témával kapcsolatban, és a kreátor is elszórt néhány információt, ahogy azokról korábban itt is olvashattatok.

A téma folytatásán természetesen a spoiler topicban. Ugyanis hihetetlen, de van aki minden előzetes információ nélkül meg tudja várni az újabb epizód érkezését! No videó, már előre elképzelem a harmadik évadra hangolókat. :) No képek! Áhhh hihetetlen! No fülesek! Lehet, ho jól teszik, de előbb utóbb mindenki elcsábul, és csak egyszer kell "bűnbe esni"! :)

Fin del Camino promó képek! /07.03.22. #513

Amikor ránk törne, illetve kitörne belőlünk, vagy átadnánk magunkat a tavasz érzésre az időjárás hideg köpenyébe bújik. Amikor melegre cserélné, túlórázunk valamelyik külföldi Istent, embert, környezetet nem kímélő, nulla adót fizető multiban rabszolgáskodunk agymosott idióták minden ésszerűséget, kiemelkedő megoldást nélkülöző parancsaira, akik pár tízezer pluszért eladták magukat, és a nekik "szolgáló" embereket, az országot. A hangoskodókat a jobbik - nagyon ritka - esetben elnémítva a lecsupaszított érvekkel "munkahelyet teremtenek" és "nélkülük drágaság lenne". 1. Arra a munkahelyre szükség van, vagy az a munkahely pénzt termel. Ha ők csinálják ha más! Csinálhatnánk mi is! 2. Azt mondogatják, egy cég minél nagyobb, annál kedvezőbben tud előállítani. Akik ezt állítják kelljenek fel az íróasztal mögül és nézzenek körül a gyakorlatban. Mert ő ezer indokot tud, mi ezeregyet. Ő a cég pénzét keresi, mi az állam jövőjét! Amiben pont az a fontos, ami őt soha nem érdekelte! Az ember, a gyermekeink, szüleink, a környezetünk . . .

Gondolom - remélem - nem szoktátok meg tőlem a depis hangulatot, nem is jellemző. Biztos a vitamin készletek kifogyása, az úgynevezett tavaszi fáradtság teszi! Ha veled is előfordul gyorsan rázzuk fel magunkat, mert a tavasz rendkívül erős minden alkotó szempontból!

Fin del Camino promó képek! (köszi Orionk)

Bizony megszületett az új király! Valaki nagyon nagyon nagyon durca!

Dominic interjú /07.03.21. #512

A takarítás is járhat apróbb élményekkel, de a fiók kipakolás, rendezés, rendbe rakás lebilincselő izgalmakat hozhat. Elhagyott telefonszámok, munkaszerződések, bizonyítványok mellett, egy egy unikumba is beleszaladhat az ember, mint adókártya. Jó pár éve elhagytam az okmányt, majd minden új munkahelyen eljátszottam a "bocs otthon felejtettem, de benne van a telefonomban vész esetén" amiért általában még meg is dicsértek. :) Tavaly ősszel azonban keményebb dióba ütköztem. Próbálkoztam másoljuk le valamilyen iratról, semmi. A hr-es hölgy mondta neki le kell másolnia. Nem volt mit tenni, elmentem apeh. Igénylőlap bevisz, lemásolják. Aztán a dolog végül feledésbe merült. Ma azonban a sok upc, és egyéb levél között akadtam a vadiúj (2006.11.29) adó kártyámra. Már azt is elfelejtettem, hogy igényeltem újat. Flash! :) Az öröm folytatódott, mikor előkerültek a kulcsok Anyához. Hiánytalanul, két zár, lépi. Full Flash :) Találtam még sok évvel ezelőtt írt megindító ifi szerelem - szakítás borgőzös elemzést ami sosem jutott el ihletőjéhez, majdnem be is másoltam, de azért az durva lenne! :) Ez volt az első fiók, még van öt. Ki tudja talán a könyvtár belépőm is előkerül. :)

Dominic Purcell interjú a Paley fesztiválról. Tegnap céloztam rá, de sok anyag van a rendezvényről, uhho még jön pár videó, kép, és az elhangzottakról is lesz szó.

PANAMA FELIRAT /07.03.21. #511

Victorpictor ma biztos nem feküdt le "időben", hogy elkészíthesse nekünk a Panama epizód felirat fordítását. Fáradtságáért ismét óriási köszönet! . . . Remélem megérdemeljük!

Panama s02e20 magyar felirat! . . . Tisztelet!

( "Pocsék időzítés, a 24. percnél hiányzik jó pár másodperc" - Victorpictor )

 

Korábbi hírek: 510-481 hír  ,  480-451 hír  ,  450-421 hír  ,  420-391 hír  ,  390-361 hír  ,  360-331 hír  ,  331-301 hír  ,  300-271 hír  ,  270-241 hír  ,  240-211 hír  , 210-181 hír  , 180-151 hír  ,  150-121 hír  , 120-91 hír  , 90-61 hír  , 60-31 hír  , Első 30 hír

 

 

 

...Az oldal firefox böngészőre van optimalizálva 1024*768 felbontásra...
Prison Break : A Szökés televíziós sorozat magyar rajongói oldal >
készítette: jani