Ez a galéria azért jött létre hogy csinos nők nemi szervét és ánuszát nézegethesd, szexuális vágyaid kielégítése céljából.
Miért tartjuk ezt egy fontos küldetésnek?
Tudományosan bizonyított tény hogy a férfiak mentális és testi egészségének egyaránt nagyon jót tesz a meztelen női test, elsősorban az intim testrészek látványa. Ilyenkor lemegy a vérnyomásuk, lassul a szívverésük, egyfajta relaxált de mégis kellemes izgatott, eufórikus állapotba kerülnek ami gyakran erekcióval jár és magömléssel kísért orgazmusban végződik, aminek számtalan pozitív egészségügyi hatása ma már közismert. Ilyenek például az immunrendszer, a szív- és érrendszer jobb működése, az öregedési folyamatok lassulása, a prosztatagyulladás és -rák valószínűségének csökkenése, az általános közérzet és hangulat javulása, az alvászavarok, krónikus fájdalmak, pszichoszomatikus betegségek enyhülése. A korai társadalmakban a férfiak bőségesen megkapták ezeket a számukra szinte létfontosságúnak mondható erotikus ingereket hiszen az ősközösségben a családok anyaszült meztelenül, bármiféle szégyenérzet és szemérmesség nélkül éltek együtt népes kommunákban így teljesen természetes volt hogy a férfiak ugyanúgy láthatták a nők intim testnyílásait mint bármely más porcikájukat, akár szükségleteik végzése közben, a párok nyilvánosan, mindenki szeme láttára közösültek és rendszeresek voltak a csoportos szexuális tevékenységek is. De még a honfoglaláskor vagy a középkorban se volt nehéz erotikus ingerekhez és kielégüléshez jutni:

Így szexeltek honfoglaló őseink

Mi történt valójában a fürdőkben a középkorban? A tömeges paráználkodás elfogadott helyszíne volt

Az elmúlt évszázadokban azonban a fanatikus vallási és militarista nézetek egyeduralkodóvá válása miatt beköszöntött a szélsőséges prüdéria kora, a szexualitást súlyosan erkölcstelenné, bűnös fertővé nyilvánították és tiltották minden eszközzel míg végül a gyermeknemzésre korlátozták, hatalmas frusztrációt és agressziót zúdítva ezzel a társadalomra, lásd népirtások, világháborúk. Az 1960-as években kirobbant szexuális forradalom átmeneti enyhülést hozott, de újabban megint egyre többet olvashatunk 30+ éves szűzekről, a kapcsolatokat tudatosan elutasító szinglikről, szexmentes házasságokról, őrjöngő incelekről. Az eredmény: a férfiak jóval rövidebb élettartama, rosszabb testi-lelki egészsége, gyakoribb depresszió, agresszió, alkohol- és drogfüggőség, pszichózis, bűnözés, öngyilkosság a körükben. Ezen a problémán szeretne minimális eszközeivel enyhíteni ez az oldal, szóval ha pasiból vagy akkor dőlj hátra, élvezd a látványt és küldd ki a cuccost* minél gyakrabban mert ott jön ki belőled a feszültség és a rosszaság! Persze a lezboszik sincsenek kitiltva, sőt szívesen látott vendégek egy kis scrollozásra ;)

Tovább a galériáhozSzex linkek, ingyenes szex oldalak


A  legnagyobb szex, erotika, porno toplista.