aktuális
kandúr
lányok
kölykök
info & tipp
vendégkönyv
kontakt
linkek
vicces videók
vicces videók

aktuális aktuális

látogató számláló

aktuális


Most, hogy elértük a bámulatos ezres álomhatárt, szeretnék egy kis újdonsággal szolgálni. Költözünk! :) Persze nem Pomázról Ausztriába, csak egy új honlapra. Sajnos az atw.nél nem tudtuk megoldani a WordPress feltöltést és a külföldi oldalakkal van még némi technikai problémám, de arra gondoltam, hogy legalább azokkal megosztom az új, korszerűbb honlapunkat, akik ezt a szöveget el tudják olvasni. :D Remélem mindenkinek elnyeri majd a tetszését! Van csudajó vendégkönyv, ahová nagyon várjuk az új bejegyzéseket ;), lehet "lájkolni", kommentelni úgyhogy minden megoldódott, amit eddig kértetek. :) Nagyon köszönjük mindenkinek, aki eddig meglátogatott minket és érdeklődött a cicák iránt! Remélem az új oldalt is sokan figyelemmel kísérik majd! :) Purrrrrfect
Incike, a nagyvilági dáma karácsonyi macsként bejárta és 'álmodozta' egész Csehországot. :)


Csodás meglepetést kaptunk a Macska tv-től, melyben Fee cicánk is szerepel! ;)Új képet kaptunk Maciról! :) Úgy látom nem unatkozik az új családjánál és saját macskatv-je is van ha esetleg rossz lenne az osztrák műsor. :)

Macskaholista vagy? :)Az 'Info és tipp' oldalon megtudhatod!Ma van Rudi első szülinapja, úgyhogy igazán megérdemli ezt a számot! És persze egy csomó sajtgolyót! :)
Mindenkinek boldog Macskarácsonyt! :)

Mikulás

Felkerültek a 2011-es terveink az oldalra. Sok-sok különleges rövid, hosszú, egyenes és göndör szőrű cicát várunk csodálatos színekben. Nagyon köszönöm Marcellának, Erikának és Niocole-nak, hogy lehetővé tették ezeket a csodás párosításokat!
Chilly tervei kicsit megváltoztak, de remélem sokakat elkápráztat majd új vőlegénye, ahogy a kiállításon is tette. Eredetileg Rudinak ígértem az első almot de miután találkoztam SGC B3´s Curly Kater Karlo-val változott a táncrend...Karlo egy igazán csodálatos természetű, imádnivaló hiper szuper bajnok kandúrka úgyhogy remélem Chillynek is elnyeri a tetszését. :)

Karlo

Nagyon köszönöm Martinának is, hogy lehetővé tette, a csodaszép, dorombolós plüssmaci almot!

NEVETTÉL MÁR MA? :)Rudi megneszelte, hogy "a raszta szív örökké dobog" és elment belövetni a séróját! :))) Na jó az sem kizárt, hogy a dilis gazdája megelégelte, hogy a macskák a hajából is kilopják a legidétlenebb hajgumit, amit valaha vett és rettenetes bosszút állt az egyik tolvajon! ;)EMIKE ÚJRA GAZDIT KERES! Szegény kismackó azt hitte már megtalálta új otthonát de kiderült, hogy sajnos nem örökre szólt... Most egy olyan pótmamát keres, aki legalább fele annyire képes szeretni mint amennyire ő imádja a gazdiját. Ha úgy gondolod Te vagy az, aki élete végéig kitartana mellette, s megadna neki mindent amire szüksége van a PearlFalcons kennelben érdeklődhetsz a kis manóról.

Egy igazi varázsló vagyok, sikerült eltüntetnem a honlapom felét, de igyekszem hamarosan rendbehozni! :(Megérkezett új kandúrkánk, Hunnybears Run Rudolph Run Ausztriából!


Egy borzasztó macskacsócsakatasztrófa után végre megint van netünk! :))) Bár ismét próbáltak végigmenni a fehér vonal mentén megmentettük a kábelt és őket is. Szóval rettegjen mindenki visszatértünk és frissítünk!

A hétvégi kiállításon a kis hógolyók nagy sikert arattak és hatalmas kupákat zsebeltek be. Megkapták a 2.Best in Show alom kupát közös erővel, Pom Pom vagyis Blue Diamond, aki külön is indult kétszeres fajtagyőztes és szombaton Best in Show cicus is lett! De ami a legfontosabb minden cicó megtalálta álmai otthonát! Sok boldogságot kívánunk minden új gazdinak a cicákkal!Új képek Daisyről! Nehéz a macskák élete...
Új képek Chesterkéről! :) Még mindig imádnivaló!


Daisy hercegnő új otthonában, máris fotómodell!Lottika és Daisyke új otthonaikba költöztek a hétvégén. Nagyon sok örömet kívánunk az új gazdiknak és a cicóknak!Megjelent a Macskák Nagykönyve Fee-vel és Campino lányával Bvlgari-val a címlapon!
Szeretettel várnak mindenkit, November 3-án, kedden este 7 órától Budapesten a Vis Major kávézóban a könyv bemutató estéjén.
További info:Macska TV

Gwenie, "Gombóc Artúr nagy barátja" egy csoki színű brit kislánycica végre megérkezett hozzánk!

Elkészült a "cicáink új otthonaikban" oldal egy csomó új képpel! Köszönjük mindenkinek, a modelleknek és a fotósoknak egyaránt!

Beaney vagyis Muta megtalálta álmai otthonát és Katyhez költözött.

Chester nagy utazásra indultak hétvégén, s Bécsbe költözött! Nagyon sok boldogságot kívánunk nekik és az új gazdinak!Mimi sajnos nem érezte magát túl jól tenyészcicaként így új otthont kerestünk neki, ahol boldogan élhet és kedvére játszadozhat az új kisgazdikkal.Megadom magam!!!
Új képek rólunk is!Új képek a hógolyókról!

Aki hétvégén egyenes szőrű, göndör szőrű, vézna, kerek, morcos, álmos, kopasz, vidám, játékos, hatalmas, lógófülű, ici-pici, tán egy kicsit nagyobb, hosszú szőrű, rövid szőrű, whiskas csíkos, kék szemű, zöld szemű vagy bármilyen féle forma cicával szeretne találkozni jöjjön el a Lurdy házba az MMME kiállításra! Aki nem, az maradjon otthon és nézze meg Pom Pom meséit és Gombóc Artúr kalandjait! Aki pedig velünk szeretne találkozni vasárnapra ne csináljon más programot mert viszem az összes fellelhető lábas józágot lábatlankodni! Sőt még kölcsönCunamit is, a TICA vagyis a legnagyobb macskás világszerezet 2008-as selkirk rex bajnokát az Epreserdei kennelből!


Elkészült a hógolyók saját oldala!


Barti sajnos mégsem maradhat nálunk, úgyhogy ha valaki szeretne egy hiperszuper dorombolós vörös Garfierldmacsot ne habozzon írni vagy hívni!


Megszülettek Kalahari kiscicái az Epreserdei kennelben! Gratulálunk a gyönyörű brit kismackókhoz a gazdiknak és mindkét boldog mamának!
További info a picikről:Epreserdei kennel


Cunami From Sang Raal-t, Lola és Samy kislányát 2008 legszebb csoki selkirk rex cicájának választotta a TICA! Gratulálunk a csodálatos eredményhez a gazdiknak, Timinek, Rudinak és tenyésztőjének Briginek!


Tegnap Maci Grazba költözött! Nagyon sok örömöt kívánunk az új gazdiknak és a cicának hosszú és szeretetteljes életet!


Hurrá itt a nyár! A legvagányabb komamacska újra nyeregbe pattanhat! Hajrá Dormi!

Lehet, hogy már sokaknak feltűnt a nagy magyar gólyahiány, úgyhogy nem titkolhatom tovább az igazságot. A mi házunk felett köröztek! Szerencsére végül sikerült elhessegetnem őket, de így is becsempésztek pár kiscicát úgyhogy hamarosan már ők is láthatók lesznek a honlapunkon.
Megszülettek Mimi testvérének, Aurának és Igornak a kiscicái!
Gratulálunk a kis gyönyörűségekhez!
További info a picikről:PearlFalcons kennelMegszülettek Mimi és Lui kiscicái!
Áprilisban érkeznek Mimi & Lui kiscicái!Mimi papáját, Sillyt a TICA Európa 2. legszebb lógófülű macskájának választotta 2008-ban!


Mindenkinek nagyon köszönjük a szavazatokat!Dotzie a döntőben van!Macskarácsony a Macskatv oldalán!Szavazzon mindenki Dotzie-ra vagy Mimire vagy arra a cicóra, aki legjobban testszik! :) http://www.macska.tv/


Zsebike 2 éves! :) Happy B day Sunshine Roo!


Levél érkezett Bonsy gazdijától! Hát lehet ennél boldogabb egy macska? :)Kira és Campino kisfia Bruce, már fajtagyőztes, jelölték a legszebb cicák közé. Ticán a 7. legszebb cicának választották az összes cica közül és 3. lett a hosszúszőrűek között! Gratulálunk a szép eredményekhez! :DMi is ott leszünk! :)

Campino papa lett!!! www.sangraal.huA gyönyörű kiscicák az Rtl klub műsorán is bizonyítottak!:)

A Macskamánia c. újságban cikk jelent meg a legédesebb rackamacskákról!( ;) )