02/10 Új dokumentumfilm a Radiohead-ről

~HaveMyxomatosis

Jon Spira új dokumentumfilmet forgat az oxfordi zenei életről, melynek “Anyone Can Play Guitar” lesz a címe.

íme itt a poszter:
acpg

Bővebb információk az indiegogo.com-on olvashatók, illetve, aki szeretne extra dolgokban részesülni, mint például jegyek a premierre az itt tud némi pénzt felajánlani cserébe. A trailer szintén itt található.

0 hozzászólás

07/10 Thom Yorke in L.A.

~robert88

Nagyon úgy néz ki, hogy Thom nem nagyon tud ülni a fenekén, amíg a Radiohead éppen nem tervezi új lemez kiadását.
Nem elég, hogy új bandát alapított, aminek még mindig nincs neve (itt-ott „Thom Yorke Band-ként” hivatkoznak rá), és lenyomott két fasza koncertet Los Angelesben, de még tartott egy ún. „warm-up gig-et” is, előkészítendő a vasárnapi és hétfői performanszokat.

thom yorke in l.a.

A koncertek alkalmával Thom és bandája előadták az Eraser-t teljes hosszában, és néhány bónusz dalt is bepasszíroztak a setlist-be. Ezek között több új, eddig kiadatlan szerzemény is szerepelt (más kérdés, hogy nem tudni ezek vajon Radiohead avagy Thom Yorke dalok).

Egy kis ízelítő az új dalokból:
Tovább olvasom…

0 hozzászólás

26/02 Az NME díját sem kapták meg

~HaveMyxomatosis

Tegnap este a szokásos Shockwaves NME Awards-on nem nyertek egy díjat sem, pedig négy kategóriában is jelölve lettek. A legjobb videónak járó díjra a “House of Cards” nevű videójuk helyett a The Last Shadow Puppets “My Mistakes Were Made For You” videója nyerte el a kritikusok tetszését. Az Oasis szintén elhappolt tőlük két díjat is, még hozzá a “Best Blog“-ot  és a  “Best British Band“-et is. És végül a Muse lett a “Best Live Band“.  Minden esetre nagyon érdekes.

2 hozzászólás

25/07 HOUS_E OF /CARDS

~comaboss

0 hozzászólás