12/06 Rövidre vágva (második felvonás)

~HaveMyxomatosis

Mivel az elmúlt időszakban tényleg nem sok érdemleges dolog történt a Radiohead háza táján, ezért röviden és tömören leírom az elmúlt 2 hét történéseit.

Kim Gordon a Sonic Youth basszerosának is leesett a Radiohead-féle “pay-what-you-want”-modell elvi illetve gyakorlati működése. Ezúton is szeretnék neki gratulálni. Mint a legtöbb neves zenész, ő is beállt a sorba sárt dobálni. Ecsetelte, hogy ez nem tesz jót azoknak a kisebb zenészeknek, akik nem adtak el annyi lemezt, mint a Radiohead.  Viszont Jared Leto, a 30 Seconds to Mars énekese/gitárosa erősen gondolkodik ezen az értékesítési modellen, de a szíve inkább Trent Reznor-ék felé húz.

more.

A w.a.s.t.e. csapata lehetővé tette, hogy 7/7,5 fontért letölthessük az In Rainbows-t és annak bónusz cd-jét, valamint Jonny There will be Blood szerzeményét, és Thom “radírját”.

Itt körülnézhetsz, sőt, még bele is hallgathatsz.

Thom Yorke lesz a fő látványosság a Latitude fesztiválon. Méghozzá vasárnap az Obelisk Arena-ban. Thom a The Eraser óta nem vállalt el egy önálló fellépést sem. Egyenlőre titok, hogy Eraser-ös dalok vagy csak “simán” Radiohead-es dalok fognak elhangzani.
A fesztivál honlapja.

0 hozzászólás

15/10 Thom Yorke: The Eraser Remixes

~robert88

eraser rmxsThom Yorke saját albumához, a The Eraser-höz készült remixek már korábban is elérhetőek voltak, mint digitális letöltések, illetve három 12″-es lemezen, de a CD formátum megjelenése még váratott magára - egészen idáig!
A CD formátum elsősorban a Japán piacot célozza meg, de valószínűleg Európában is kapható lesz. Az album megjelenését májusra időzítették első körben (ekkor vált elérhetővé a digitális és a 12″-es, háromlemezes verzió), de később bejelentették, hogy csúszni fog a kiadvány bizonytalan ideig, majd augusztusban közölték, hogy ebben a formátumban nagy valószínűséggel meg sem jelenik az anyag. De ennyi csúszás és törlés után végre kijött a lemez! (Bár a dalok sorrendje némileg változott.) A borító az eredeti The Eraser borítója (Stanley Donwood - London Views), csak arany színben.
Íme, a hivatalos track lista:
1. And It Rained All Night - Burial Remix
2. The Clock - Surgeon Remix
3. Harrowdown Hill - The Bug Remix
4. Skip Divided - Modeselektor Remix
5. Atoms For Peace - Four Tet Remix
6. Cymbal Rush - The Field Late Night Essen Und Trinken Remix
7. Black Swan - Cristian Vogel Spare Parts Remix
8. Analyse - Various Remix
9. Black Swan - Vogel Bonus Beat Eraser Remix

0 hozzászólás