26/03 Single #2 - Nude

~comaboss

radiohead nudeAhogyan azt már korábban is sejteni lehetett, a következő In Rainbows-ról kimásolt kislemez a Nude lesz. Ezt a dalt (leánykor nevén: Big Ideas (Don’t get any) )már több mint tíz éve dédelgetik és játsszák élőben, talán meg is érdemli ezt a kiemelt bánásmódot.

A lemez március 31-én fog megjelenni cd és 7-inches bakelit formában. Utóbbi esetében a lemez B-oldalán a 4 Minute Warning lesz, míg a cd-re a Down Is The New Up kerül.

A Nude-hoz már klipp is van, ami a mostani ‘low budget’ elv alapján a Scotch Mist-ből lett kimásolva. Ha esetleg még nem láttad…

0 hozzászólás

19/03 Radiohead & aniBoom contest

~comaboss

Na most kiélheti magát az, aki mindigis a Radiohead-nek akart klippet készíteni, ugyanis itt a lehetőség. Az aniBoom és a Radiohead (vagy inkább a TBD Records..) közös verseny indított, amire bárki jelentkezhet, aki kellő ambícióval rendelkezik. Az elsődleges kritérium, hogy egy tetszőleges In Rainbows dalhoz kell animált klippet készíteni.

A pályaműveket először az aniBoom.com látogatói és szerkesztői fogják elbírálni, majd az így kiválasztott 5 legjobb munka kerül a Radiohead tagjai elé, akik kiválasztják a győztest. A fődíj 10.000 $ és teljes körű web-promóció.
Tovább olvasom…

0 hozzászólás