15/10 Thom Yorke: The Eraser Remixes

~robert88

eraser rmxsThom Yorke saját albumához, a The Eraser-höz készült remixek már korábban is elérhetőek voltak, mint digitális letöltések, illetve három 12″-es lemezen, de a CD formátum megjelenése még váratott magára - egészen idáig!
A CD formátum elsősorban a Japán piacot célozza meg, de valószínűleg Európában is kapható lesz. Az album megjelenését májusra időzítették első körben (ekkor vált elérhetővé a digitális és a 12″-es, háromlemezes verzió), de később bejelentették, hogy csúszni fog a kiadvány bizonytalan ideig, majd augusztusban közölték, hogy ebben a formátumban nagy valószínűséggel meg sem jelenik az anyag. De ennyi csúszás és törlés után végre kijött a lemez! (Bár a dalok sorrendje némileg változott.) A borító az eredeti The Eraser borítója (Stanley Donwood - London Views), csak arany színben.
Íme, a hivatalos track lista:
1. And It Rained All Night - Burial Remix
2. The Clock - Surgeon Remix
3. Harrowdown Hill - The Bug Remix
4. Skip Divided - Modeselektor Remix
5. Atoms For Peace - Four Tet Remix
6. Cymbal Rush - The Field Late Night Essen Und Trinken Remix
7. Black Swan - Cristian Vogel Spare Parts Remix
8. Analyse - Various Remix
9. Black Swan - Vogel Bonus Beat Eraser Remix

0 hozzászólás

07/10 Boldog Születésnapot Thom!

~robert88

Thom1968-ban ezen a napon, tehát pontosan negyven éve látta meg a napvilágot Thomas Edward Yorke, a Radiohead énekese.
Ezúton szeretnénk neked nagyon boldog szülinapot kívánni Thom, reméljük békésen telik a napod és szeretnénk, hogy még legalább ennyiszer elfújhasd a gyertyákat azon a bizonyos tortán (és persze legalább még egyszer ennyi Radiohead lemezt is).

0 hozzászólás