23/05 Boldog szülinapot Phil!

~HaveMyxomatosis

Ma 42 éves Phil. Isten éltesse még sokáig!

2 hozzászólás

08/05 Interjúösszegzés: Brian Message

~COTLPL

Brian Message, a Radiohead menedzsere nagy port kavart május eleji nyilatkozatával. Állítása szerint az együttes In Rainbows előtti csendjének idején ő, és két kollégája azt tanácsolta a Radioheadnek, hogy hagyják abba a közös zenélést.

„Szerencsésnek érzem magam, hogy ilyen nagyszerű művészekkel dolgozhattam együtt,” – mondta Message- „de ha valami nem működik, őszintén meg kell mondanunk. Ami az ember tesz, szenvedéllyel kell, hogy tegye. Én csak egy könyvelő vagyok, de imádom a zenét és szenvedéllyel dolgozom együtt a zenészekkel”

Message hozzátette: bár a zenekar fáradt volt, nem fogadták meg a tanácsát. Kérdéses továbbá az is, hogy egy könyvelőnek mennyi beleszólása van egyáltalán a zenekar döntéseibe?

Mint azt a Petőfi Rádió honlapján is olvashattuk, Message további titkokról is lerántotta a leplet: „Elmesélte többek közt, hogy a „mindenki annyit fizet amennyit akar” elképzelés nem a zenekartól származik, hanem a zenekar menedzselését végző cég két munkatársától - más kérdés, hogy zenekar és menedzsere egyből „ugrott” az ötletre. Message hozzátette, hogy a zenekar és vidéke szerint az internetes file-cserét legalizálni kellene:”

„Rájöttünk, hogy ha az interneten kézbesítjük az albumot, 173 országba tudjuk eljuttatni úgy, hogy a terjesztés másolatonként kevesebb, mint 3 centbe kerül.” „A zenemegosztás, ahol nem a profitról van szó, nagyszerű dolog a zene és a kultúra számára” - mondta.

0 hozzászólás