26/06 Radio & Juliet

~HaveMyxomatosis

Azta mindenit. Shakespeare Rómeó és Júliáját kicsit más előadásmódban és zenékkel láthatjuk július 1-5-ig. További infó itt.
A különlegesség annyi, hogy olyan Radiohead dalok fognak felcsendülni, mint a “Bullet Proof.. I Wish I Was”, “Fitter Happier”, “How to Disappear Completely” és az “Idioteque”..

Trailer:

0 hozzászólás

26/06 A nap fénypontja: Nigel Godrich

~HaveMyxomatosis

Mostanában nagyon sok minden történt Nigel háza tájékán. Íme néhány lényeges információ:

Az NME a napokban arról írt, hogy a Supergrass néhány tagja és Nigel egy side projekt erejéig összeülnek. A banda neve The Hot Rats. Számos nagyobb előadó számainak feldolgozásán dolgoznak. (Sex Pistols, Roxy Music, Syd Barett) Ezen kívül még számos fezstiválon is fle fognak lépni. Az albumot őszre tervezik.

Egy másik interjúban pedig arról számolt be, hogy a közös munkálatok a Radiohead-del nagyon jól mennek, (mint tudjuk, májusban Colin elmondta, hogy az album még nagyon kezdeti fázisban van) de sajnos többet nem árulhat el róla. Remélem a legós dobozkák eltűntek onnan, és a helyükön már gitárok és egyéb hangszerek vannak. Az új album megjelenési időpontját egyenlőre nem tudni.

0 hozzászólás

26/06 Boldog születésnapot Colin!

~HaveMyxomatosis

A Radiohead zseniális basszusgitárosa ma töltötte be a 40.  Sok boldogat neki!

Coz Greenwood

0 hozzászólás

12/06 Rövidre vágva (második felvonás)

~HaveMyxomatosis

Mivel az elmúlt időszakban tényleg nem sok érdemleges dolog történt a Radiohead háza táján, ezért röviden és tömören leírom az elmúlt 2 hét történéseit.

Kim Gordon a Sonic Youth basszerosának is leesett a Radiohead-féle “pay-what-you-want”-modell elvi illetve gyakorlati működése. Ezúton is szeretnék neki gratulálni. Mint a legtöbb neves zenész, ő is beállt a sorba sárt dobálni. Ecsetelte, hogy ez nem tesz jót azoknak a kisebb zenészeknek, akik nem adtak el annyi lemezt, mint a Radiohead.  Viszont Jared Leto, a 30 Seconds to Mars énekese/gitárosa erősen gondolkodik ezen az értékesítési modellen, de a szíve inkább Trent Reznor-ék felé húz.

more.

A w.a.s.t.e. csapata lehetővé tette, hogy 7/7,5 fontért letölthessük az In Rainbows-t és annak bónusz cd-jét, valamint Jonny There will be Blood szerzeményét, és Thom “radírját”.

Itt körülnézhetsz, sőt, még bele is hallgathatsz.

Thom Yorke lesz a fő látványosság a Latitude fesztiválon. Méghozzá vasárnap az Obelisk Arena-ban. Thom a The Eraser óta nem vállalt el egy önálló fellépést sem. Egyenlőre titok, hogy Eraser-ös dalok vagy csak “simán” Radiohead-es dalok fognak elhangzani.
A fesztivál honlapja.

0 hozzászólás