12/10 Utólag is: boldog szülinapot Thomnak!!

~COTLPL

Mert október 7-én bizony ő is a 41-esek táborába lépett.

0 hozzászólás

09/10 MR2 online: Lesz új Radiohead-album

~COTLPL

“Ed O’Brien szerint jövőre új album várható - fizikai formában biztosan.

Ezek szerint mégsem pont úgy van, ahogy Thom Yorke nyilatkozta, miszerint a Radiohead elszakad a hagyományos albumformátumtól, mert az, illetve az azzal együtt járó munkametódus „kikészíti” a zenekart.

O’Brien szerint az együttes télen rögzíti új lemezét Oxfordshire-ben Nigel Godrichcsel. A gitáros azt is elmondta, hogy a lemez internetes prezentációjától függetlenül az album mindenképpen megjelenik CD-n és bakeliten. „ALBUMOT FOGUNK KÉSZÍTENI!” - hangsúlyozta ki viccesen - „Imádjuk a borítódizájnt, mint olyat. A fizikai megjelenés nagyon fontos számunkra. És imádjuk a vinylt. Ezeknek nem lesz vége sosem.” - mondta, és azt is hozzátette, hogy a téli időszak természetesen hatással lesz a lemez hangulatára - „Tipikus Radiohead. Télen megyünk majd stúdióba. És ez mindig borzasztó. Ha egy vidéki stúdióba vagy bezárva, az adott évszak természetesen érinti a lemez hangulatát.”

(a Petőfi Rádió honlapjáról)

3 hozzászólás

07/10 Thom Yorke in L.A.

~robert88

Nagyon úgy néz ki, hogy Thom nem nagyon tud ülni a fenekén, amíg a Radiohead éppen nem tervezi új lemez kiadását.
Nem elég, hogy új bandát alapított, aminek még mindig nincs neve (itt-ott „Thom Yorke Band-ként” hivatkoznak rá), és lenyomott két fasza koncertet Los Angelesben, de még tartott egy ún. „warm-up gig-et” is, előkészítendő a vasárnapi és hétfői performanszokat.

thom yorke in l.a.

A koncertek alkalmával Thom és bandája előadták az Eraser-t teljes hosszában, és néhány bónusz dalt is bepasszíroztak a setlist-be. Ezek között több új, eddig kiadatlan szerzemény is szerepelt (más kérdés, hogy nem tudni ezek vajon Radiohead avagy Thom Yorke dalok).

Egy kis ízelítő az új dalokból:
Tovább olvasom…

0 hozzászólás