27/02 Az “egy kis színes” kategóriába: a Radiohead esete a lóval

~COTLPL

Létezik egy versenyló, amelyet Radioheadnek hívnak. Radiohead két éves, gesztenyebarna színű, és akárcsak névadói, ő is jobbára hasít abban, amihez ért. Azt hiszem, mindannyiunk nevében további jó vágtázást kívánhatok rajongói oldalunk táltos paripájának!

ló

5 hozzászólás

26/02 Radiohead update

~robert88

Következzen egy kis összefoglaló a közelmúlt eseményeiből, már ami a Radiohead-et, Thom Yorke-ot és Phil Selway-t illeti.

Haiti

A haiti földrengéssel kapcsolatos hírek néhány hónapja sokunkat megrázhatták, többek között a művészvilág tagjait, így a Radiohead-et is. A betelefonálós-adományozós tévéműsor helyett azonban Thom Yorke-ék úgy döntöttek, hogy birtokba veszik a los angelesi Henry Fonda Theater-t egy koncert erejéig. Jegyeket pedig egy árverés keretein belül lehetett szerezni, amelynek segítségével 572 754 amerikai dollárt sikerült összejótékonykodniuk.

radiohead haiti

A koncert során egyébként mindössze egy új dal hangzott el, a már októberben bemutatott és nagyszerűnek ígérkező Lotus Flower-t, de hát most ugyebár nem is az volt a cél, hogy az újdonságokkal kápráztassák el a közönséget, amelynek soraiban olyan hírességek szobroztak, mint Justin Timberlake, Drew Barrymore, Charlize Theron, Daniel Craig és Maggie Gyllenhaal.

A már említett Lotus Flower-ről készült felvétel itt megtekinthető:
Tovább olvasom…

1 hozzászólás