18/02 LOTUS FLOWER: VIDEÓ

~robert88

Az első kislemez a King of Limbs-ről a Lotus Flower.

Íme a hozzá készült - szerintem nagyszerű - videó:

0 hozzászólás

14/02 The King of Limbs

~robert88

Elkészült! Igen, így van. A Radiohead nyolcadik stúdióalbuma február 19-től digitális letöltésként, WAV (€11) és MP3 (€7) formátumban érhető majd el. Ami pedig a fizikai formátumot illeti: a The King of Limbs május 9-én jelenik meg ún. Newspaper Album formátumban. Ez a csomagolás tartalmazni fogja az albumot CD-n és két 10″-es lemezen, valamint egy brutális artwork booklet-et, több száz képpel. Attól függően, hogy MP3 vagy WAV formátumú letöltést kérünk e kiadás mellé, a csomag vagy €36 (MP3) vagy €39 (WAV) árcédulával fog majd rendelkezni. (Az árak a szállítási költségeket tartalmazzák.)

Egyvalaki, aki a lemez hivatalos oldaláról rendeli meg a saját példányát, legyen az digitális vagy fizikai formátumú, megnyerhet egy exkluzív, az együttes tagjai által aláírt, kétszámos 12″-es kislemezt.

Maga a cím egyébként egy, a Wiltshire-i Savernake erdőben található, egyesek szerint majd’ ezer éves fára utal. Az erdő nem messze fekszik attól a helytől (Tottenham House), ahol Thom-ék az In Rainbows egyes részleteit rögzítették. A kifejezés (The King of Limbs) előfordul még a Qu’ran 23. fejezetében is.

No, és persze kezdődhet a találgatás is. Teljes dallista? Turné? Első kislemez? Első interjúk? Legyetek résen és jó hallgatást mindenkinek!

És persze ne felejtsétek el nézni az At Ease Web-et a legfrissebb információkért. Vagy a Fitter Happier Facebook csoportja is rendelkezésetekre áll.

0 hozzászólás