+Főoldal+  +Randy Harrison+ +Justin Taylor+ +A fiúk a klubból+ +Képek+ +A melegség betegség?+ +S/S+Linkek+

Justin

Randy Harrison

Fansite

 

 

Justin Taylor

Lázadó tizenéves a sorozatban, aki nyíltan felvállalja hogy a saját neméhez vonzódik, noha ebből több "gondja" akad mint haszna:

~Összetűzésbe kerül az osztálytársaival, és az iskolában sem hagyják békén. A melegeknek alakított klubb pedig befuccsol, mert kevesen voltak, és az igazgató nem engedélyezte a megtartását. Ezért még tüntettek is.

~A szülei is veszekednek vele, mikor fény derül a titkára. Az anyja részben elfogadja, de Mr. Taylor, harcol a fia ellen. Szégyenletesnek tartja hogy Justin nem a hetero életet választotta, és mindent megtesz hogy visszatántorítsa a fiút.  A szülőknél bekövetkezik a válás, mivel Justin anyja nem akarja elveszíteni a fiát, így elfogadja így is.

~Biranbe szerelmes. Nos azt tudni kell erről a fickóról hogy nagy kéjenc, és nadrághúzogató. A városban lévő összes meleg pasival ágyba bújt, de Justin nem hajlandó leszállni róla. A férfi aztán megszánja a srácot, aki mindent megtesz annak érdekében, hogy Brian viszonozza az érzelmeit.  Hogy sikerrel jár e azt megtudjátok.

A történet elején kezdi magát kipróbálni mint meleg, és gyakran bajba kerül. Nagyon nyomul Biranre, aki a végén beadja a derekát. Lassacskán többiek is elfogadják, sőt... Hasonló vérmésékletű mint szereleme holott sokban eltérnek egymástól. Justin igazi művészlélek, sokat rajzol, főleg férfi aktot, így derül ki az anyja számára hogy meleg. Az egyik meleg kiállításon részt is vesz az egyik műalkotása amin Brian  "elméretezett" ékessége látható, a tulajdonosa nagy örömére. Biran sokat "szenved" Justin miatt, főleg az apja piszkálja folyton. Egyszer össze is verte, és ha Justin, és a többi srác nincs ott komolyabb baleset lett volna a vége.

Figyuzz!

A fiúk a klubból!Hogy mikor??

Hétköznap:
hétfőtől-csütörtökig
23 óra
Ismétlés hajnalban!


CSAKIS A COOLON!

VESZED AZ ADÁST???


Copyright 2005 Randy. All rights reserved.