A tojások sárgáját a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a mazsolát, a durvára vágott diót, az apróra tört csokoládét, az összevágott kandírozott narancshéjat meg a reszelt narancshéjat. Apránként belekeverjük a sütőporral elkevert lisztet és az olvasztott vajat. Ha túl sűrű lenne, kevés tejjel hígítjuk. A tojásfehérjéből egy csipet só hozzáadásával kemény habot verünk, és óvatosan a masszához keverjük. Kivajazott, kilisztezett őzgerincformába töltjük, majd előmelegített sütőben előbb 5 percig 200 fokon, majd a hőmérsékletet 170-180 fokra csökkentve, tűpróbáig sütjük. Még forrón tálra borítjuk. A mázhoz a narancs levét a cukorral sűrűre keverjük, és bevonjuk vele a kihűlt tésztát. Tetejét kandírozott narancshéjjal vagy apróra vágott cukrozott gyümölccsel díszítjük.