A hozzávalókból linzertésztát készítünk. FONTOS! Tartsuk be a linzertészta készítésének alapszabályait, ha jó, omlós kekszet szeretnénk végeredményként kapni! A tésztát tegyük fóliába (én 2 bucit készítettem, mert kétféle képen használtam fel), majd pihentessük a hűtőben 1-2 órát. Felhasználás előtt gyúrjuk át, majd a tenyerünk segítségével diónyi golyókat formázzunk, amikbe nyomjunk nagyobb mélyedéseket (ujj, fakanál nyele, és a krumplinyomó gömbölyűbb nyelével készítettem a mélyedéseket. A kekszeket tegyük sütőpapírral kibélelt tepsibe, az oldalukat kenjük meg tejszínnel kikevert tojás sárgájával, majd előmelegített sütőben kb. 8-10 perc alatt süssük ki. Valamilyen finomabb, töltött tejcsokoládét olvasszunk fel, és töltsük meg vele a kekszeket.