A linzertésztát kicsit lisztezett deszkán fél centi vastagra nyújtjuk, és tetszőleges formájú korongokat szúrunk belőle. A korongok felébe gyűszűvel (vagy valami kisebb körfogatú pohárkával) szúrjunk lyukakat. Előmelegített sütőben, sütőpapírra téve, 6-7 perc alatt süssük ki a linzereket. A trüffelt érdemes már órákkal korábban elkészíteni, hiszen annak kicsit meg kell dermednie. Tegyünk egy keverőtálat egy vízzel teli edénybe. A vizet forrósítsuk fel úgy, hogy elég meleg, de ne túl forró gőz képződjön a keverőtál és az edény között. A keverőtálba helyezzük a darabokra tört csokoládét. Amikor felolvadt, tegyük hozzá a többi hozzávalót is, és jó alaposan keverjük össze. Ha készen van, tegyük egy jól terülő tálba, és tegyük hűtőbe, hogy megdermedjenek.