Lapok:
Verd habbá a 6 tojásfehérjét, majd szórd bele a porcukrot és verd, amíg megkeményedik. Add hozzá sorban a tojássárgájákat, narancshéjat és a leszitált és a sütőporral összekevert lisztet. Béleld ki sütőpapírral a tortaformát és öntsd bele a piskótának való tésztát, majd tedd 250 fokos sütőbe 10 percre. Azután csökkentsd 200 fokosra a sütőt és hagyd még 10-15 percig, amíg a tészta elválik a szélektől.
Krém:
A krémet csináld gőzfürdőn: keverd össze az 5 tojást a cukorral és zselatinnal (melyet puhítottál 10 percig vízben) és főzd, amíg összeáll a krém. Add hozzá a kandírozott narancshéjat (ha nincs, előző nap hámozd le zöldséghámozóval egy narancs héját, csak a narancssárga részt, vágd apróra, cukrozd meg és hagyd állni másnapig), majd miután kihűlt a krém, add hozzá a felvert tejszínt és a rumot.
Szirup:
A sziruphoz főzd a cukrot a vízzel és vaníliával, amíg összeáll. Add hozzá a végén a narancslevet és tedd hűtőbe.
A torta összeállítása:
Miután kihűlt, vágd a tortalapot háromba, szirupozd be és kend meg mindegyiket krémmel. Öntsd az előírás szerint elkészített, 250 ml narancsléből, 3-4 kanál cukorból és persze a zselatinporból, előállított zselatint az utolsó réteg krémre.
Felszolgálás:
Hagyd hűvösön, hogy megkeményedjen a máz, majd díszítsd tejszínhabbal a széleit.