A sütőt előmelegítjük 180 °C-ra. Az apró darabokra tört csokoládét vízgőz fölött megolvasztjuk, majd félretesszük. A Ramát a kétféle cukorral habosra keverjük, majd egyenként hozzáadjuk az enyhén felvert tojásokat, a tojássárgáját és az apróra vágott diót, és alaposan összedolgozzuk. Óvatosan összekeverjük az olvasztott csokoládéval, majd hozzászitáljuk a lisztet, a sütőport, a kakaót és a sót, végül hozzáadjuk a fahéjat és a szegfűszeget, és óvatosan összedolgozzuk. A tésztát egy Ramával vékonyan kikent és sütőpapírral kibélelt tortaformába kanalazzuk, elsimítjuk a tetejét, majd készre sütjük (tűpróbával ellenőrizzük). Amikor kissé kihűlt, megszórjuk egy kis kakaóval és fahéjjal, és kockákra vágva tálaljuk.