A tésztát félkemény tésztává összegyúrjuk, és lisztezett deszkán kinyújtjuk. Vagy egyben lapos tepsiben megsütjük, vagy 3 darabra vágva külön-külön sütjük. A mézes lapokat 25 percig kell sütni, előmelegített sütőben, nem szabad, hogy megégjen, vagy túlsüssük őket, de figyeljünk, hogy nyers se maradjon a tészta (180 fok).
A töltelék készítése: a búzadarát a tejben megfőzzük a fele cukorral, ha kihűlt hozzáadjuk a vajat, és a cukrokat, valamint a tojás sárgáját, ez lesz az egyik lap tölteléke.
A három lapot, ha kihűlt, megtöltjük. Az első töltelék a baracklekvár, utána jön egy mézes lap, majd a darakrém következik, majd a tetejére megint mézes lap kerül. Végül elkészítjük a csokimázat, amit egyenletesen ráöntünk, elsimítjuk késsel, és hagyjuk megszikkadni. Másnap szeleteljük fel.