Karácsonyi brownie narancsdzsemmel

Add a Facebook-hoz

Hozzávalók

  • 12 dkg vaj
  • 12 dkg liszt
  • 15 dkg barna cukor
  • 2 db tojás
  • 10 dkg 70 %-os étcsokoládé
  • 2 evőkanál holland kakaópor



Elkészítés

A vajat megolvasztjuk, majd kihűtjük. A tojásokat egyenként beleütjük, a barna cukrot hozzáöntjük, és végül a lisztet beleszórjuk. Az étcsokoládét is felolvasztjuk, 2 evőkanál holland kakaóporral elkeverjük és a tésztába öntjük, sütőbe tesszük, és 25-30 percig sütjük 160 fokon. Tűpróbával megnézzük, hogy jó-e? Az a jó, ha a közepén ragad és a csoki kissé folyékonnyá válik. Saját készítésű narancsdzsemmel tálaljuk.