Karácsonyi vanília torta

Add a Facebook-hoz

Hozzávalók

Tészta:

  • 10 db tojásból készített piskóta

A krémhez:

  • 3 csomag vanília puding
  • 3 evőkanál cukor
  • 2 csomag vaníliás cukor
  • 1 db margarin
  • 20 dkg porcukor
  • 7,5 dl tej
  • 0,5 üveg zöld ételfesték

A díszítéshez:

  • Kevés kókuszreszelék
  • Pár szem színes cukor



Elkészítés

A tejet felfőzzük a pudinggal, a cukorral, és a vaníliás cukorral, a margarint kikeverjük a porcukorral. A pudingot elfelezzük és az egyik felébe belekeverjük a zöld ételszínezéket. Majd a margarint belekeverjük a pudingokba. Kettévágjuk a tésztát és karácsonyfa sablonnal kivágjuk, megtöltjük a fehér krémmel, a zölddel pedig bevonjuk a tetejét és az oldalát. Díszítjük cukorral és kókusszal.