7 dl tejet a cukorral, vaníliás cukorral és a tojássárgájával habverővel elkeverjük. Kis lángon felforraljuk. Közben a kifliket karikára vágjuk, és beletesszük egy tálba. Ha felforrt a tejünk ráöntjük a kiflikre és hozzákeverjük a mákkeveréket, félre tesszük.
A krémhez a pudingport 4 dl tejjel, cukorral, vaníliás cukorral, reszelt citromhéjával és a levével sűrűre főzzük, kihűtjük. Végül a tejszínhabot habbá verjük, és a kihűlt pudinghoz keverjük. A zselatint kis vízben feloldjuk, langyosan keverjük a pudingos tejszínes keverékhez. Veszünk egy félgömb alakú formát, (lehet üvegtál is) folpack-kal kibéleljük.
A leöntött kiflik 3/4-résztét az edény falára és aljára nyomkodjuk szorosan, majd az elkészített krémet beleöntjük. Így tesszük a hűtőbe egy pár órára, ha már a krém kezd megdermedni akkor takarjuk be a maradék leöntött kiflikkel az alját. Mert különben elsüllyednének a kiflik. Egy éjszakát hagyjuk dermedni és másnap szeleteljük.