Tésztalapok:
A tojásfehérjét felverjük egy csipet sóval, majd hozzáadjuk a cukrot és addig verjük míg habcsók állaga nem lesz. Hozzáadjuk a tojássárgáját amit összekevertünk olajjal, vanília eszenciával és a liszttel. Óvatosan összekeverjük amíg minden hozzávalót felvesz. Kikenjük a serpenyőt egy kis olajjal majd sütőpapírral kitapétázzuk. Beleöntjük a tésztát és egy előmelegített sütőben körülbelül 20 percet sütjük. Ugyanígy csinálunk a kakaós lappal is, csak itt a lisztet összekeverjük a kakaóval. A tésztalapokat hosszában ketté vágjuk.
Krém:
A tejszínt felverjük keményre, majd hozzáadjuk a krémsajtot, joghurtot, porcukrot és az eszenciát. A zselatint felolvasztjuk 250 ml hideg vízben anélkül, hogy forrjon. Miután elkezd habozni, levesszük a tűzről és összekeverjük a tejszínhabbal. A megkapott krémet 3 egyenlő részre osztjuk. Az első adaghoz hozzáadjuk az eper darabokat amit előtte megmostunk, lecsöpögtettünk és jól összekeverjük. A második adaghoz hozzáadjuk a narancs darabokat, amit előtte meghámoztunk majd a harmadik adaghoz hozzáadjuk a kivi darabokat, amit előtte meghámoztunk.
Összeállítás:
A süteményt egy magasabb tálcán állítjuk össze. Elhelyezzük az első kakaós lapot és megkenjük az eperkrémmel, majd ráhelyezzük a második fehér lapot (finoman rányomjuk) és megkenjük a narancskrémmel. Rátesszük a következő kakaós lapot amit megkenünk a kivis krémmel és elhelyezzük az utolsó fehér lapot. A süteményt legalább egy órára hidegre tesszük. Miután kivesszük, hosszan felvágott banánnal díszítjük majd ráöntjük a glazúrt (amit reszelt háztartási csokoládéból és margarinból olvasztunk). A hűtőben hagyjuk még egy órára. Ideális lenne ha a süteményt csak másnap vágnánk fel kisebb kockára vagy tégllap alakú darabokra.