A fenti anyagokat jól összedolgozzuk, kettéosztjuk, és egy kis pihentetés után 3 mm vastagságúra sodorjuk. A mintákat tetszés szerinti formákkal szaggatjuk. Sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk, tojásfehérjével átkenjük, megszurkáljuk, hogy ne púposodjon fel, még egyszer átkenjük a tojásfehérjével, így kap szép fényt. Előmelegített sütőben szép világos barnára sütjük.
A díszítés tetszőleges:
cukormáz, drazsé, dió, mandula, mazsola stb.
Cukormáz:
tojásfehérje jó kemény habbá verve, belekeverve 12 dkg átszitált porcukor, 1 mokkáskanál citromlé, 20-30 percig kell keverni.
Nylon zacskóba töltjük, pici lyukat vágunk rá, így szépen lehet vele díszíteni a kihűlt süteményeket.