Egy közepes tálba szitáljuk a lisztet, a sütőport, a szódabikarbónát a fahéjjal, a sóval és a szerecsendióval, majd félretesszük. Egy nagyobb edényben elektromos keverővel összedolgozzuk a margarint és a kétféle cukrot. A banánt egy villával összetörjük, hozzáöntjük a vaníliakivonatot, majd hozzáadjuk a margarinos keverékhez. Egyenként beleütjük a tojásokat, és jól összekeverjük. A tojásos keveréket a lisztes keverékhez öntjük, és jól összedolgozzuk. Beleszórjuk a csoki háromnegyedét, és 1 órára hűtőbe tesszük. A sütőt előmelegítjük 190 °C-ra. Egy sütőpapírral bélelt tepsibe evőkanálnyi adagokat teszünk a tésztából, majd a tetejét megszórjuk a maradék csoki chipsszel. Kb. 15-20 perc alatt aranybarnára sütjük. Zárt dobozban 1 hétig eltartható.