A páchoz a hozzávalókat összekeverjük (olaj, fűszerpaprika, garam masala, zúzott fokhagyma, apróra vágott vöröshagyma, mustár, só), és bepácoljuk a húst egy órára, de még jobb egy egész éjszakára. A pitához megfuttatjuk az élesztőt pici vízben vagy tejben, pici cukorral. Majd összegyúrjuk a többi hozzávalóval (graham liszt, olívaolaj, só).
Minimum 1 órát letakarva kelesztjük. A pita tésztát nyolc egyforma darabra vágjuk vagy gömbölyítjük, és ismét letakarva 30 percig pihentetjük, ezután kinyújtjuk vagy csak kézzel lelapogatjuk, grillrácsra rakjuk, és 5 perc alatt megsütjük mindkét oldalát. A palacsintatészta hozzávalóit összekeverjük, picit állni hagyjuk, majd megsütjük, mint a palacsintát.
A paradicsomokat és az uborkát felkockázzuk, a tejfölbe elkeverjük a kaprot és a sót, majd összeforgatjuk a zöldségekkel. A húsokat grillrácson vagy grillező edényben megsütjük. Majd ha kész, csíkokra vágjuk, ezután a grillen sütött pitába vagy a fűszeres kukoricás palacsintába töltjük az időközben elkészített tejfölös, kapros salátával összekeverve.